ροή ειδήσεων

Λυκογιάννης: «Φέτος έχουμε σπάσει… το ταβάνι»


Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε τη νίκη στο «θρίλερ» κόντρα στον Αρη μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι και ο Αρης Λυκογιάννης επισήμανε την σπουδαιότητα αυτού του αποτελέσματος.

«Είναι μία νίκη που την αφιερώνω στο σταφ της ομάδας κα στους παίκτες. Σε όλους όσοι είμαστε μαζί από την αρχή. Για τη δουλειά που έχουμε κάνει. Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σε μία πραγματικά μεγάλη ομάδα, που το καθόρισε ο Κολοσσός. Σήμερα εάν κερδίζαμε, με την εικόνα που είχαμε μέχρι το 28-29’, θα ήταν μία τεράστια νίκη.

Αν το χάναμε θα ήταν μία ήττα που εμείς θα την κάναμε. Καθορίστηκε από εμάς το παιχνίδι. Κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι για 29 λεπτά, αλλά στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου υπήρξε αδικαιολόγητος εκνευρισμός και γύρισε το ματς. Κάναμε λάθη αστεία και ο Άρης επέστρεψε. Στην τελευταία φάση σχεδιάσαμε να πάει στον συγκεκριμένο παίκτη η μπάλα. Σωστά μπήκε μέσα γιατί αυτό του δόθηκε. Ήταν ένα παλικαρίσιο καλάθι που μας χαρίζει μία μεγάλη νίκη.

Εμείς φέτος όχι μόνο έχουμε κάνει υπέρβαση, αλλά έχουμε σπάσει το ταβάνι. Φυσικό είναι, όταν γράφουν για τέταρτες θέσεις, είναι μία διαδικασία που κανείς δεν μπορεί να διαχειριστεί. Είχα πει ότι αυτή τη στιγμή δεν συγχωρούμε το λάθος του διπλανού μας. Είναι μεγάλη η επιθυμία μας να καταφέρουμε πράγματα, αλλά ξεχνάμε γρήγορα ποιοι είμαστε. Έτσι, δεν μπορούμε να διαχειριστούμε και το διάστημα του ντεφορμαρίσματος. Γιατί η ομάδα εδώ και έναν μήνα είναι ντεφορμέ.

Σήμερα μετά από πολύ καιρό κάναμε ένα εξαιρετικό επιθετικό παιχνίδι. Αν καταφέρουμε και διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας, αλλά και πως αντιμετωπίζουμε το λάθος, νομίζω ότι τόσο καλύτερα θα πάμε μέχρι το τέλος. Είναι μία χρονιά που πρέπει να την ευχαριστηθούμε. Εμείς έχουμε βάλει παραπάνω πίεση για να πετύχουμε πράγματα. Συγχαρητήρια στα παιδιά και καλή συνέχεια στον Άρη», δήλωσε ο προπονητής του Κολοσσού.

Για το αν κούραση στην ομάδα του: «Δεν είναι θέμα κούρασης. Βασικοί παίκτες περνούν μία περίοδο ντεφορμαρίσματος. Ο Χολ φαίνεται δεν είναι σε καλή κατάσταση, εδώ και 20 ημέρες. Αλλά και άλλοι παίκτες δεν περνούν και την καλύτερή τους περίοδο. Η ομάδα είναι εδώ για να τους στηρίξει όλους. Είναι θέμα περισσότερο ψυχολογίας και μυαλού.

Σήμερα θα έλεγαν όλοι για μία επική ανατροπή του Άρη, αλλά όπως είπα και πριν εμείς καθορίσαμε το παιχνίδι 100%. Και από τη θετική και από την αρνητική πλευρά. Δεν υπήρξε κάτι από τον αντίπαλο. Χαίρομαι που στο τέλος πήραμε τη σωστή απόφαση. Είχαμε και τύχη, αλλά η τύχη βοηθά τους ικανούς».



Ο Χρήστος Σαλούστρος, πρόσθεσε με τη σειρά του: «Για μένα ένα μεγάλο μπράβο σε όλους. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Από τον προπονητή μέχρι τον φυσιοθεραπευτή. Ήταν μία ομαδική δουλειά και θεωρώ πως για 28 λεπτά κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι. Είχαμε διαφορές μεγάλες. Θεωρώ ότι είναι λογικό να χαλαρώσεις, αλλά εμείς χαλαρώσουμε υπέρ τους δέοντος. Πήγαμε να το πληρώσουμε, αλλά έχουμε αποδείξει ότι τα ματς στον πόντο τα παίρνουμε. Είχα εμπιστοσύνη ότι θα το πάρουμε. Σταθήκαμε και τυχεροί σίγουρα.

Συνεχίζουμε τον δικό μας αγώνα. Πάμε για να κερδίζουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και θεωρώ πως έτσι θα είναι καλύτερο το αποτέλεσμα. Έχουμε δύσκολο ματς στην Πάτρα, θα προετοιμαστούμε και θα πάμε για το 100%».




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *