ροή ειδήσεων

ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ: «Η τεράστια απάτη της ΔΕΗ»


1)η ΔΕΗ βάζει υπέρογκους λογαριασμούς και μας χρεώνει παράνομα να πληρώνουμε για τους λαθρομετανάστες και για την πισίνα την θερμαινόμενη που έχει ο κάθε υπουργός στα νησιά! το ονομάζουν ΥΚΩ! (σε μένα ζητάνε 85,04 € να πληρώσω για τους λάθρο και την πισίνα του Φλαμπουράρη και του κάθε λίγδα)
2) έπειτα μας χρεώνει ΕΤΜΕΑΡ που είναι οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας τι σημαίνει αυτό παίρνουν ρεύμα από τα φωτοβολταϊκά ή τον αέρα το εκμεταλλεύονται και μας το πουλάνε σε μας μέσω των κιλοβατωρών και το πληρώνουμε και μας χρεώνει και 2η φορά που το αγοράζει η ΔΕΗ και ρωτάω την ΔΕΗ να μας απαντήσει ψάχνετε για κορόιδα; δηλ αγοράζετε ρεύμα μας το πουλάτε και το αγοράζουμε αναγκαστικά και μετά το ξεχωρίζετε και ζητάτε επιπλέον λεφτά για το ίδιο πράγμα; αλήθεια βρεθήκατε έξυπνη και κάνετε το νταβατζή; (σε μένα ζητάνε 53,05 €)
3) ΑΔΜΗΕ – ΔΕΔΔΗΕ είναι η εταιρία που αγόρασε την μισή ΔΕΗ (σε μένα ζητάει 59,00€) αλήθεια εσύ δεν πληρώνεσαι από τις κιλοβατώρες θα σε πληρώνω και έξτρα;)
4) λοιπές χρεώσεις σε μένα είναι 1,00 (0,98) € αλήθεια τι είναι αυτές ρε παιδιά; ή στηρίζεστε στο ρητό που λέει φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι;
5) Διάφορα (ειδικό τέλος) χαχαχαχα μάλλον ήρθε το τέλος σας (εμένα μου ζητάνε 21,54 €)
6) ΕΡΤ (μου ζητάει 6,12 €) να πάτε στους λαθρομετανάστες να τα πάρετε εκείνους διαφημίζετε κάθε μέρα και μας τα πρήξατε με τις διαφημίσεις για τις ΜΚΟ ουστ κοπρίτες
7) ΦΠΑ (σε μένα 44,18) να πάτε στην γερμανία να το πάρετε εδώ δεν παρέχετε δεν παίρνετε τίποτε



Υστερόγραφο: από μένα δεν πρόκειται να πάρετε ούτε σένς και ας ζητάτε 2.548,00 € κλείδωσα με λουκέτο ρο ρολόι αρκετά σας τάισα και εσάς και τα λάθρα σας που κουβαλήσατε εδώ και τους έχετε και ερ κοντίσιον! κάθομαι και αναρωτιέμαι τις πισίνες αλήθεια τι τις θέλουν οι αριστεροί ρε παιδιά; αφού δεν πλένονται; να έχουν ίματζ χαχαχαχα




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Αν δε πληρώνεις, να μην έχεις και ρεύμα ομως φιλε...γιατί τα δικα σου χρωστούμενα θα τα επωμιστεί ο υπόλοιπος κόσμος. Και δυστυχώς υπάρχουν σαν και εσένα πολλοί! Δε λεω οτι οι χρεώσεις ειναι σωστές...αλλα προέκυψαν ΚΑΙ απο τις πιστολιες ατομων που σκέφτονται οπως εσυ....και ακομη χειρότερα ανθρωπων που έχουν να πληρώσουν. Αν δε θες να πληρώνεις βρες αλλο τροπο να ηλεκτροδοτεις το σπίτι σου. Δεν εχεις δικαίωμα να επιβαρύνεις όμως τους υπόλοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστά αυτό λέω και εγώ οι καλοπληρωτές πληρώνουμε τους ξύπνιους ΜΑΚΚΕΣ

      Διαγραφή
  2. Εγβ ειμαι τριτεκνη και εποχιακη σε ξενοδοχειο ..εχω κοινωνικο τιμολογιο υποτιθεται που ειναι 1500 κιλοβατωρες το τετραμηνο ..μετρηστε αν φτανουν ..Επειδη ξεφυγα χρεωθηκα κανονικα ..Το Δικο μου ΥΚω ειναι 150 ευρω και η λοιποι φοροι 80 και 44 ευρω ..Το ρευμα που πραγματικα καταναλωσα ειναι 335 ευρω αλλα ο λογαριασμος μου λεει οτι πρεπει να πληρωσω 750 μεχρι το τελος μηνα ...και η απαντηση της υπαλληλου ηταν ..ολοι τα πληρωνουμε αυτα ας προσεχατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/3/17 10:52

    Ειμαι καινουριος στην περιοχη της Ιαλισου.Την μια μου ηρθε εναντι 30 ευρω(πολυ λιγα)πληρωνω καθως κ το εκαθαριστικο αργοτερα, και την επομενη 335 εναντι.Με τι κριτιρια βγαινουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλω να δω αν απελευθερωθεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ η ενέργεια στην Ελλάδα και η ΔΕΗ αρχίζει να χρεώνει βάση πραγματικού κόστους παραγωγής που εδώ στην Ρόδο ήταν στα ~€0,80 ανά κιλοβατώρα (πριν μια δεκαπενταετία που οι τιμές του πετρελαίου ήταν στο μισό, τώρα δεν τολμώ να σκεφτώ) να δούμε για πότε θα παρακαλάγατε να επιστρέψουν χρεώσεις ΥΚΟ/ΕΤΕΜΑΡ/διάφορες κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/3/17 20:22

    Μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας όλων των παρόχων οι καταναλωτές καλούνται να καταβάλλουν το κόστος που τους αναλογεί για όλες τις δραστηριότητες που αφορούν στην ηλεκτροδότησή τους, δηλαδή για την παραγωγή και την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας (χρέωση προμήθειας/ κατανάλωσης ρεύματος), καθώς και για τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων χρεώσεων για τη μεταφορά και τη διανομή της ηλεκτρικής ενέργειας μέχρι του σημείου του ακινήτου τους (χρεώσεις χρήσης συστήματος και δικτύου). Αυτή η υποχρέωση ισχύει ανέκαθεν, αλλά η διακριτή εμφάνιση των ανωτέρω χρεώσεων στα έντυπα των λογαριασμών επιβλήθηκε από το 2011 για λόγους διαφάνειας και ορθής ενημέρωσης των καταναλωτών, κατ’ εφαρμογή των οδηγιών της Ε.Ε. και της προσαρμογής αυτών για τη χώρα μας με τους νόμους 2773/1999 και 3426/2005, όπως ισχύουν.
    Οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις, σε κάθε περίπτωση, είναι νόμιμες και προκύπτουν από τους κείμενους νόμους, τις σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις, καθώς και τις Αποφάσεις της ΡΑΕ (http://www.rae.gr/…/categorie…/consumers/faq/electricity.csp) , διακρίνονται δε στις κάτωθι βασικές κατηγορίες (http://www.rae.gr/si…/categories_new/electricity/charges.csp ):
    α) Στις χρεώσεις που αφορούν στη χρήση του Εθνικού Συστήματος Μεταφοράς και του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας και κατανέμονται σε όλους τους καταναλωτές, αποδίδονται δε στους Διαχειριστές του Συστήματος (ΑΔΜΗΕ Α.Ε.) και του Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.),
    β) Στις χρεώσεις για τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ), που εισπράττονται από τους Προμηθευτές, ώστε να παρέχουν ηλεκτρική ενέργεια: 1) στους κατοίκους των μη διασυνδεδεμένων νησιών στις ίδιες τιμές με αυτές των κατοίκων της ηπειρωτικής χώρας, παρά το γεγονός ότι το κόστος παραγωγής ρεύματος στα νησιά είναι κατά πολύ υψηλότερο, 2) σε πολύτεκνες οικογένειες και σε ευάλωτους καταναλωτές που εντάσσονται στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (μακροχρόνια ανέργους, άτομα με ειδικές ανάγκες, κ.λπ.), σε τιμές σημαντικά μειωμένες σε σχέση με τα εκάστοτε ισχύοντα τιμολόγια.
    γ) Στο Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων (ΕTΜΕΑΡ) με το οποίο συνεισφέρουν όλοι οι καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, μέσω της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) και συμπαραγωγής ηλεκτρισμού και θερμότητας υψηλής αποδοτικότητας (ΣΗΘΥΑ).
    Δεν είναι χρεώσεις που επέβαλε η ΔΕΗ και δεν είναι χρεώσεις που περιλαμβάνονται μόνο στους λογαριασμούς της ΔΕΗ αλλά σε όλους τους παρόχους, όπως φαίνεται και στις επίσημες ιστοσελίδες

    Ηρων http://www.heron.gr/index.php…

    Voltera https://www.volterra.gr/faq/

    Protergia http://www.protergia.gr/el/content/syxnes-erwthseis

    Elpedison http://www.elpedison.gr/gr/exupiretisi-pelaton/faq

    Nrg http://nrgprovider.com/faq

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/6/17 23:07

    Δυστυχώς έχω την ατυχία να δουλεύω σε εξυπηρέτηση πελατών εναλλακτικού παρόχου,και έρχομαι αντιμέτωπος καθημερινά με τέτοιους ανθρώπους και ηλιθιες απόψεις σαν της κυρίας από πάνω..Δυστυχώς δεν ξέρεις καθόλου τι πληρώνεις στους λογαριασμούς,συμφωνώ ότι οι οι φόροι ( ΥΚΩ- ΔΊΚΤΥΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ-ΔΊΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ-ΛΟΙΠΈΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ)ανεβάζουν τον λογαριασμό αλλά δεν είναι ούτε για συριους ουτε για κάτι τέτοιο έχω βαρεθεί να ακούω και να βλέπω αμορφωτους ανθρώπους να νομίζουν ότι έχουν άποψη...Άνοιξε το ίντερνετ ψάξε κάνα φεκ δες τι πληρώνεις και όταν σταματήσεις να αρμεγεις την γιδα που είχες στο χωριό σου κάνε ένα σοβαρό post ...Ένας απλός υπάλληλος των 500 ευρώ.... ευχαριστώ Αααα και για να ξέρεις κοίτα να κάνεις κανένα διακανονισνο γιατί αν το έχεις κλειδώσει το ρολόι θα στο κόψουν από την κολωνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολλές ανακρίβειες γράφονται εδώ από τον καημένο! Ας μην πληρώσει το λογαριασμό και το ρεύμα θα κοπεί από την κολώνα, τώρα που έβαλε λουκέτο! Το χρέος του θα μπεί στην εφορία και εάν δεν το πληρώσει θαθχάσει το σπίτι του !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *