ροή ειδήσεων

Απειλούσαν να βάλουν φωτιά στα σκουπίδια!


Το γεγονός ότι, η κατάσταση με τα σκουπίδια έχει ξεφύγει από τα όρια της λογικής, στην οδό Παπαγιάννη, στην Κρεμαστή, αποτέλεσε

αιτία για κάποιους περίοικους ν΄ απειλούν να βάλουν φωτιά και να τα κάψουν! Κι αν τελικά δεν προέβησαν σ΄ αυτή την πράξη είναι ότι ξεσηκώθηκαν κάποιοι άλλοι κάτοικοι που προσπάθησαν να τοπυς ηρεμήσουν και να μην προχωρήσουν στην απειλή τους! Συγκεκριμένα, πριν από λίγη ώρα, καμιά δεκαπενταριά, περίπου, περίοικοι, συγκεντρώθηκαν κι άρχισαν να φωνάζουν για την (απαράδεκτη, ομολογουμένως), κατάσταση που επικρατεί, καθώς από το Σάββατο έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται τα σκουπίδια μ΄ αποτέλεσμα να καταστεί η οδός Παπαγιάννη, ένας πραγματικά σκουπιδότοπος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το απορριμματοφόρο δεν πέρασε σήμερα απ΄ αυτή την οδό καθώς παρουσίασε βλάβη, η οποία αναμένεται να επιδιορθωθεί αργά το βράδυ. Βέβαια, μέχρι τότε ο όγκος των σκουπιδιών θα έχει πολλαπλασιαστεί, αφού το... μισό χωριό ρίχνει εκεί τα απορρίμματά του.

Ας ελπίσουμε, πάντως, ότι, μέχρις ότου απομακρυνθούν, οι οξύθυμοι κάτοικοι δεν θα προχωρήσουν στην απειλή τους καθώς πέρα απ΄ ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος η φωτιά να κάψει ηλεκτρικά καλώδια, το κάψιμο των σκουπιδιών είναι σκέτη αρρώστια!






Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *