ροή ειδήσεων

Σύσκεψη στην Αθήνα για τους Ρομά


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Μαρτίου στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης συνάντηση εργασίας και διαβούλευσης της Ειδικής Γραμματέας για την Κοινωνική Ένταξη των Ρομά, κας. Αικατερίνης Γιάντσιου με το Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο. Σκοπός της συνάντησης ήταν η επικαιροποίηση της υφιστάμενης κατάστασης των Ρομά, η προτεραιοποίηση για τις άμεσες παρεμβάσεις του τρέχοντος έτους, καθώς και οι προεργασίες για την ωρίμανση των συνθηκών και διαδικασιών για τις παρεμβάσεις που έπονται εντός της πενταετίας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Νότιο Αιγαίο 2014-2020, του Δήμου Κω, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας Δήμου Ρόδου και του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Ρόδου.

Ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Χατζηδιάκος επισήμανε ότι οι όποιες δράσεις και πρωτοβουλίες υλοποιηθούν θα πρέπει να έχουν ως γνώρισμα τις συνεκτικές και ολοκληρωμένες παρεμβάσεις, αποσκοπώντας τόσο σε θέματα στέγασης και υποδομών όσο και σε θέματα απασχόλησης, εκπαίδευσης και υγείας – περίθαλψης των τσιγγάνων.

Ο Δήμος Ρόδου βρίσκεται σε αναμονή της έγκρισης χωροθέτησης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, προκειμένου να εξειδικεύσει στη συνέχεια το Τοπικό Σχέδιο Δράσης, με βασικούς άξονες την αντιμετώπιση της χρόνιας ανθρωπιστικής κρίσης των πολιτών Ρομά, την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής.

http://notosnews.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/3/17 09:09

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ;;; ΕΧΕΤΑΙ ΕΛΕΝΞΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ; ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΕ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΤΥΧΑΙΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *