ροή ειδήσεων

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ - ΦΩΤΟΣ

Αναγνώστης: Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς στον τόπο αυτό, τα καμώματα του δημάρχου ή των υπευθύνων καθαριότητας και έργων; Αρχισαν λέει με γοργό ρυθμό οι προετοιμασίες «ευπρεπισμού» του Φαληρακιού και το ράβε-ξήλωνε δεν λέει να τελειώσει. Πέρυσι ένα κομμάτι του πεζοδρομίου προς το ξενοδοχείο Λίντο Σταρ που κάνανε 5 μήνες να τελειώσουν 100-150 μέτρα, το ξηλώσανε εφέτος και το στρώσανε με πλάκες Καρύστου παρακαλώ! Ούτε το Μπάκιγχαμ δεν έχει πεζοδρόμια με πλάκες Καρύστου.



ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και επειδή υπάρχουν οι υπεύθυνοι του δήμου (δες δήμαρχος) αποφάσισαν να βάλουν σε έναν δρόμο 5-6 μέτρα φάρδους φωτισμό και από τις δύο μεριές του δρόμου για να γίνεται η νύχτα μέρα και να ξοδεύουμε ηλεκτρισμό αβέρτα χειμώνα καλοκαίρι επειδή είμαστε μια χώρα με ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ και μας περισσεύουν.



Αλλού δε οι κολώνες του φωτισμού είναι στον δρόμο φυτεμένες αντί στο πεζοδρόμιο, διεθνή πρωτοτυπία και πατέντα, όπως και διεθνή πατέντα τα φωτιστικά στο αλιευτικό καταφύγιο με σωλήνες νερού πρόχειρα φτιαγμένες για να γελάνε μαζί μας και οι της «Αρείας φυλής» τουρίστες αφού μόνο για αυτούς γίνονται όλα αυτά και όχι για τους αμπορίτζιναλς που έχουν να δουν οδοκαθαριστή 15 ολόκληρα χρόνια και κόσμιους κάδους απορριμμάτων για σκουπίδια που συλλέγονται συχνά. Στο κέντρο δε του Φαληρακιού 15 χρόνια τώρα λείπουν τα περισσότερα γυαλιά από τα φωτιστικά. 



Κατά τα άλλα δήμαρχε οι κάδοι περισυλλογής υάλου σε μαράνανε! Μια βόλτα να έκανες σε γειτονικές «πολιτισμένες» χώρες θα έβλεπες κάδους απορριμμάτων ακόμα και για ανακυκλώσιμες οργανικές ύλες. Άπιαστο όνειρο για μας εδώ που ακόμα καλά-καλά δεν έχουμε διασφαλίσει τα ευνόητα που μάλλον είναι για μας ακόμα «αδιανόητα». Ασε δε και το τι γίνεται με τους κάδους σκουπιδιών τους καινούργιους που είναι ήδη διαλυμένοι από το χτύπημά τους σαν χταπόδια από τους υπαλλήλους αποκομιδής σκουπιδιών και δεμένους με σύρμα για να μην ανοίξουν τελείως και φυσικά κανένας έλεγχος από τους αρμόδιους για το πρόβλημα αυτό. Αναρωτιέμαι αν γίνονται αυτά σκόπιμα για να αγοράζονται νέοι κάδοι κάθε χρόνο! Είπαμε, ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ας αγοράσουμε καινούργιους κάθε χρόνο. Φυσικά η αποκομιδή των σκουπιδιών δήμαρχε γίνεται μια φορά κάθε 10 ημέρες τον χειμώνα, άσχετα αν πληρώνουμε οι αμπορίτζιναλς τα τέλη καθαριότητας κανονικά, έχουμε πεζοδρόμια με πλάκες Καρύστου σε ορισμένα πεζοδρόμια, με κυβόλιθους σε άλλα, με τσιμέντο σκέτο σε άλλα, και ανύπαρκτα πεζοδρόμια αλλού, έτσι για ποικιλομορφία βρε αδερφέ, δίπλα σε αλάνες ξεφορτώματος μπάζων και σκουπιδιών στον προφήτη Αμμως. Ας πάνε στο διάολο οι αμπορίτζιναλς και ας ζούνε 7 μήνες μέσα στην βρωμιά και τα σκουπίδια. Θα καθαρίσετε όταν έρθουν οι «της Αρείας φυλής» τουρίστες και όχι από συνεργεία του δήμου αλλά από τους «εθελοντές» σικ! 

Αν φυσικά αυτό λέγεται «καθαριότητα» από τον δήμο αφού όποια μέρα και αν περάσεις βλέπεις παντού σκουπίδια. Φαίνεται ότι Φαληράκι είναι μόνο η Bar-street όπως και για σένα δήμαρχε Ρόδος είναι μόνο το «Μαντράκι». Πέρυσι έγιναν κάποια έργα απομάκρυνσης όμβριων υδάτων στον ίδιο δρόμο. Φέτος έγιναν διευρύνσεις των δρόμων αυτών και τα φρεάτια έμειναν άχρηστα στην μέση του δρόμου. Κανένας προγραμματισμός ή σχεδιασμός. Όλα στο πόδι. Μετά αναρωτιόμαστε γιατί ρίξαμε το πλοίο στα βράχια. Μια τουαλέτα έγινε στο Αλιευτικό καταφύγιο πριν 6 χρόνια και έκτοτε έμεινε κλειστή. Πόσο κόστισε, μπορείς να μας πεις; Και μετά απορείς δήμαρχε που δεν κέρδισες την επιλογή της «πολιτιστικής πρωτεύουσας» για το 2021 όταν δεν μπορείς ούτε τα σκουπίδια να οργανώσεις να μαζευτούν. Ένα κόσμημα παραλάβατε από τους Ιταλούς την Ρόδο και την καταντήσατε ουραγό. Βρωμιά, παράνομες πινακίδες παντού, τσιγγάνοι επαίτες και κλεφτρόνια πρεζόνια και ένα αλαλούμ στην παλιά πόλη που ο καθένας κάνει ότι θέλει! Κάποιες περιφερειακές τουαλέτες που έγιναν, καθαρίζονται πλημμελώς και μένουν κλειστές από τις αρχές Οκτώβρη και μετά. Στην Λίνδο οι τουαλέτες είναι τριτοκοσμικές όπως και στα λιμάνια και αεροδρόμια. Άλλες χρησιμοποιούνται σαν αποθήκες! Περιμένουμε κανένα πραξικόπημα ή τρομοκρατική πράξη σε γείτονες χώρες μήπως και γεμίσουν τα ξενοδοχεία. Αλλά ξέχασα, προτεραιότητα ο Κολοσσός και για όλα μας φταίνε οι «κακοί ξένοι» που μας κατηγορούν «ανερυθρίαστα»! 

Μου άρεσε πάντως το «ευταξία και ευνομία» που έλεγες στην αρχή της θητείας σου δήμαρχε. Ξέρεις τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις άραγε; Δεν μας είπες όμως τι έκανες με τις «ανταποδοτικές επενδύσεις της ΚΑΖΙΝΟ Α.Ε.; Πάλι στις καλένδες της «ευνομίας» σου και εσύ όπως και οι προγενέστεροι που πέρασαν; Ευτυχώς για σας που δεν υπάρχουν και εισαγγελείς στην μπανανία αυτή!





Σχόλια

  1. Να μιλησω και για τις ασφαλτοστρωσεις , που γινονται μονο σε κεντρικους δρομους !! λες και οι αλλοι δρομοι ειναι στο γαιδουρονησι?? τι ειδους σκεπτικο εχει ο τυπος που αποφασιζει που θα ριξει ασφαλτο το συνεργειο δεν νιωθω !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *