ροή ειδήσεων

Συνέντευξη με βόμβες από Ατματσίδη: "Όλα ήταν σχεδιασμένα από την παράγκα και τις βίλες πολυτελείας"!


Ο Ηλίας Ατματσίδης, σε μια συνέντευξη σταθμό, μιλάει για τα πάντα: Για τον ερχομό του στην ΑΕΚ, τις ανύπαρκτες διοικήσεις, τις παράγκες και τις βίλες πολυτελείας , τα μέλη της ομάδας που τα είχαν βρει με το σύστημα, το…ρολόι και ποιος θα έπρεπε να είναι εκεί...

Μια ομάδα είναι μεγάλη, όταν ξέρει και σέβεται την ιστορία της. Το enwsi.gr, ανοίγει τον δρόμο σε αυτή τη διαδικασία. Να βρεθούμε στο παρελθόν, για να μάθουμε το μέλλον. Να έρθουν οι πρωταγωνιστές της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας και να τη γράψουν ξανά, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr. Να εξιστορήσουν άγνωστες πτυχές της πραγματικότητας, να θυμίσουν, να αποκαταστήσουν, να διδάξουν. Γιατί μόνο έτσι μπορεί να προχωρήσει αυτός ο οργανισμός.

Οι ομάδες, οι μεγάλες ομάδες, ξεκινούν πάντα από το νούμερο 1 και εμείς δεν θα μπορούσαμε να παραβούμε τον κανόνα. Ο μεγαλύτερος άσος της ΑΕΚ, ο ανυπέρβλητος Ηλίας Ατματσίδης, σε μια συνέντευξη σταθμό. Δίχως μαλλιά στη γλώσσα, μιλάει για τα πάντα. Για τον ερχομό του στην ΑΕΚ, για τις ανύπαρκτες διοικήσεις, για τις παράγκες και τις βίλες πολυτελείας που καθόρισαν μια ολόκληρη εποχή, για μέλη της ομάδας που τα είχαν βρει με το σύστημα. Μιλά για το…ρολόι και ποιος θα έπρεπε να είναι εκεί, για τις μεγάλες στιγμές, τις πικρές καταστάσεις, τα επεισόδια. Τα πάντα. Ειδικά τώρα που οι μέρες καίνε, το σύστημα που καταρρέει και οι νοσταλγοί του προκαλούν, ο Ηλίας κρατά ψηλά το λάβαρο της ΑΕΚ.

Θαρρείς και θα μπει ξανά με τη μαύρη φανέλα στο γήπεδο και θα τα σαρώσει όλα.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *