ροή ειδήσεων

Μόνιμα χαμένος στην Ευρώπη


Η πρώτη… ήττα του Τάσου Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου) ήταν η μη επιλογή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας και για να του χρυσώσουν το χάπι, τον πήραν ως τέταρτο, δηλαδή τρέχα γύρευε… Το ίδιο καλοκαίρι, εν έτει 2016, ακολούθησε δεύτερη ηχηρή αγωνιστική σφαλιάρα, αφού δυστυχώς δεν επιλέχθηκε ούτε για το ποδοσφαιρικό τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων της Γαλλίας.

«Ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος συμπεριλήφθηκε από τη FIFA μεταξύ των διαιτητών που θα διευθύνουν αγώνες στην τελική φάση του FIFA U-20 World Cup 2017 που θα διεξαχθεί στην Κορέα από τις 20 Μαΐου έως τις 11 Ιουνίου. Ο κ. Σιδηρόπουλος θα ασκήσει χρέη video assistant referee», ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Και πάλι, δυστυχώς, όμως σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Τα παραπάνω σημαίνουν ότι ο… κορυφαίος ουσιαστικά έμεινε έξω από μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση. Αλλο είναι να πήγαινε στη Νότια Κορέα ως πρώτος διαιτητής, για να σφυρίξει αγώνες, άλλο τώρα που πάει ως «ματάκιας», δηλαδή θα βλέπει φάσεις στο βίντεο για πέναλτι ή αποβολή και θα ενημερώνει τον διαιτητή για το αν υπάρχει ή όχι παράβαση.

Επίσης, η συγκεκριμένη είδηση, δηλαδή για τον ρόλο του στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20, αποτελεί διπλή ήττα για τον Σιδηρόπουλο. Επειδή στη συγκεκριμένη διοργάνωση συμπεριλαμβάνονται όσοι βρίσκονται στην προεπιλογή για το Μουντιάλ 2018 που θα γίνει στη Ρωσία, σημαίνει ότι ο Ελληνας διεθνής έχασε έδαφος.

Κάτι αναμενόμενο αν αναλογιστούμε ότι ο Σιδηρόπουλος είχε κακές διαιτησίες, τόσο στον αγώνα-ρεβάνς της Αρσεναλ με την Μπάγερν (1-5) για τους «16» του Champions League, όσο και στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής για τη φάση των ομίλων της ίδιας διοργάνωσης, καθώς το λάθος του σε βάρος των Γάλλων στον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν-Λουντογκόρετς (2-2) έκρινε την πρωτιά στον όμιλο.

Η «καταστροφή» του Χάρη

Μεγάλο… άδειασμα της UEFA και της FIFA και στον Χάρη Καλογερόπουλο, καθώς δείχνουν ότι δεν τον υπολογίζουν σοβαρά. Χθες σφύριξε στην Τσεχία τον αγώνα Εθνικών ομάδων U19 Αυστρία-Σκωτία (3-0), τη στιγμή που έξι διαιτητές δεύτερης κατηγορίας, στην οποία βρίσκεται και ο Αθηναίος, ορίστηκαν για να σφυρίξουν αγώνες της προκριματικής φάσης για το Μουντιάλ. Και μόνο από αυτό ο καθένας μπορεί να καταλάβει πόσες πιθανότητες έχει ο Καλογερόπουλος να ανέβει κατηγορία. Θυμίζουμε ότι στο Αρσεναλ-Μπάγερν 1-5 έχει ευθύνη για το γεγονός ότι ο Σιδηρόπουλος δεν καταλόγισε πέναλτι μαρς υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι θα είχαν την ευκαιρία να κάνουν το 2-0.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 23/03/2017)




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/3/17 15:27

    με τον κυρ ΣΑΒΒΑ στην ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι φταιει φιλε ο κυρ Σαββας για τα τραγικα συνεχη λαθη του Σιδηροπουλου???Κανενας δεν λεει οτι ειναι κακος διαιτητης αλλα στην Ευρωπη με ομαδες τετοιου κυρους που επενδυουν εκαττομυρια δεν δινουν αφεση αμαρτιων.Παντα τα λαθη σε εναν τετοιο αγωνα θαβουν ενα διαιτητη δυστυχως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *