Στα James Beard Foundation, τη μεγαλύτερη γιορτή της γαστρονομίας που διοργανώνεται στη Νέα Υόρκη, συμμετείχε και η Αστυπάλαια παρουσιάζοντας τα τοπικά προϊόντα της.
Οι σεφ Στ. Μισομικές, Χρ. Αθανασιάδης, Ι. Γαβαλάς, Γ. Στυλιανουδάκης και Π. Διαμαντής ετοίμασαν πιάτα τα οποία ταξίδεψαν γευστικά όλους όσοι παρευρέθηκαν στο Νότιο Αιγαίο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Izabela Wojcik, εκπρόσωπος του ιδρύματος, έκανε εγκωμιαστικά σχόλια για την ελληνική διατροφή, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Θα ήταν χαρά μας αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί, καθώς η ελληνική γαστρονομία βρίσκεται σε εξαιρετικά επίπεδα».
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.