ροή ειδήσεων

Φωτογραφίες από την παρέλαση που πραγματοποίησαν οι Έλληνες της Μελβούρνης


Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη μας επεφύλασσε σήμερα η αγαπητή φίλη Έφη Μάτση και ο σύζυγός της Παναγιώτης, οι οποίοι, ευρισκόμενοι στην Μελβούρνη της Αυστραλίας μας έστειλαν φωτογραφίες από την παρέλαση που πραγματοποίησαν οι Έλληνες αυτής της μεγαλούπολης, όπου ζουν χιλιάδες συμπατριώτες μας.


"Είχε τόσο πολύ κόσμο που νομίζαμε ότι βρισκόμασταν στην Θεσσαλονίκη", μας είπε η Έφη Μάτση, οι οποίοι δεν έκρυψε τις πολύ όμορφες εντυπώσεις της και ιδιαίτερα για το γεγονός ότι, "υπήρχε οργάνωση αλλά και όμορφα ντυμένα τα παιδιά, χωρίς υπερβολές (με μίνι φούστες και ψηλοτάκουνα)!

Ακόμη, στην παρέλαση, (για να τιμηθεί η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821), εμφανίστηκαν και Έλληνες της Αυστραλιανής Αστυνομίας, ενώ ένα τμήμα ήταν με παιδιά από τα Δωδεκάνησα.


Ήταν όλα πολύ άψογα και οργανωμένα. Έκλεισαν οι δρόμοι ενώ παρέλασαν και Έλληνες τις Αυστραλιανής Αστυνομίας. Επίσης, στις εκδηλώσεις παρέστησαν αρκετοί εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης, καθώς επίσης ο Δεσπότης, Ιεζεκιήλ και ο επίσκοπος Μελβούρνης.


Στο τέλος, ο κόσμος πήγε στο Oakleigh, μια περιοχή όπου κατοικούν χιλιάδες Έλληνες κι έφαγαν στα δεκάδες εστιατόρια που υπάρχουν.

Απ΄ αυτές τις εκδηλώσεις και οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (ευχαριστούμε την Έφη Μάτση για την βοήθειά της)







































http://topika-nea.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *