ροή ειδήσεων

Μην είδατε τον ταχυδρόμο της Ιαλυσού ;


Άφαντοι παραμένουν οι ταχυδρόμοι στην Ιαλυσό της Ρόδου , καθώς όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής έχουν να λάβουν αλληλογραφία για πάνω απο ένα μήνα !

Το προβλημα εντοπίζεται κυρίως στην υποστελέχωση του ταχυδρομικού υποκαταστήματος στην Ιαλυσό με αποτέλεσμα οι διανομείς να μην επαρκούν και να δημιουργούνται καθημερινά παρατράγουδα απο τις μη παραδώσεις της αλληλογραφίας . Αποτέλεσμα της έλλειψης προσωπικού, ειναι να μένουν απλήρωτοι πολλοί λογαριασμοί , δέματα να επιστρέφουν πίσω κοκ.


Μεγάλο προβλημα όμως δημιουργείται και απο την έλλειψη ονομάτων σε πολλούς δρόμους της περιοχής με αποτέλεσμα οι νέοι ταχυδρόμοι που ήδη δεν επαρκούν, να μην μπορούν να εντοπίσουν τους παραλήπτες .

Οι παλαιοί ταχυδρόμοι έχουν πλέον συνταξιοδοτηθεί και οι νέοι που έχουν προσληφθεί με συμβάσεις, πασχίζουν καθημερινά να μάθουν τους δρόμους και παράλληλα να βγάζουν δουλειά που αναλογεί σε τρεις ταχυδρόμους λόγω υποστελέχωσης .

Τα παράπονα ειναι πολλά απο αγανακτισμένους κάτοικους της περιοχής , που πολλοί αναγκάζονται να πάνε στο κατάστημα και να αναζητήσουν εκεί την αλληλογραφία τους .

https://rodosreport.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *