ροή ειδήσεων

Ακαριαία αντίδραση της Αθήνας για την τουρκική άσκηση με πυρά ανοιχτά της Ρόδου


Από μη εξουσιοδοτημένο σταθμό έγινε αναγγελία της άσκησης. Δεύτερο ωκεανογραφικό βγάζει η Άγκυρα, χωρίς να προσδιορίζεται η περιοχή που θα κινηθεί.


Ακαριαία ήταν η αντίδραση του ελληνικού πολεμικού ναυτικού στην ναυτική οδηγία της Τουρκίας με την οποία το πολεμικό της ναυτικό προανήγγειλε, την Τρίτη, τη διεξαγωγή άσκησης με πυρά ανοιχτά της Ρόδου, στα διεθνή ύδατα, κατά το διάστημα 16 με 17 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την αντι-navtex που εξέπεμψε ο σταθμός Ηρακλείου της υδρογραφικής υπηρεσίας του πολεμικού ναυτικού, η αναγγελία της άσκησης γίνεται από μη εξουσιοδοτημένο σταθμό, εν προκειμένω της Αττάλειας, καθώς εμπίπτει στην ελληνική περιοχή ευθύνης.

Η Τουρκία συνεχίζει τις προκλήσεις σε διπλό ταμπλό στο Αιγαίο. Πέραν της άσκηση με πυρά, βγάζει σήμερα, και δεύτερο ωκεανογραφικό το περιβόητο ΠΙΡΙ ΡΕΙΣ, για το οποίο ακόμη δεν έχει προσδιορίσει με συγκεκριμένες συντεταγμένες την περιοχή στην οποία θα κινηθεί.

Κι όλα αυτά γιατί μάλλον τους έπεσε βαρύ το θέαμα, που μέρα και νύχτα, πρόσφερε η Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων, σπέρνοντας φωτιά και ατσάλι, με τους μείζονες σχηματισμούς της 88ης Στρατιωτικής της Λήμνου και της 98ης Ανώτερης διοίκησης ταγμάτων εθνοφυλακής της Χίου.

Μια κόλαση πυρών, με βολές πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων και τις βολές πυροβολικού μάχης, που έγραψε άριστα στην τελική βαθμολογία ενώ έστειλε και το κατάλληλο μήνυμα στους νευρικούς γείτονες.





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *