ροή ειδήσεων

Χαμόγελα ευτυχίας για τον Γιαννιά τζούνιορ!


Γονείς για πρώτη φορά έγιναν ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το ζευγάρι, που είχε παντρευτεί τον Αύγουστο του 2015 στη Ρόδο έπειτα από αρκετά χρόνια σχέσης, ολοκλήρωσε την ευτυχία του χθες το πρωί με τον ερχομό του γιου του, ο οποίος γεννήθηκε με βάρος πάνω από δυόμισι κιλά.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε δίπλα στη σύζυγό του σε όλη τη διάρκεια του τοκετού και, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν πιο ψύχραιμος από την Ελευθερία, η οποία είχε λίγο άγχος. Και οι δύο, πάντως, ανυπομονούσαν να κρατήσουν στα χέρια τους τον μικρό, που θα πάρει το όνομα Στέφανος, όπως λέγεται ο πατέρας του τραγουδιστή. Μάλιστα, ο Γιώργος μοιράστηκε τη χαρμόσυνη είδηση μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, γράφοντας: «Καλώς ήρθες, Στεφανάκο μου. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μας».
Επίσης, χαρακτήρισε «μοναδικό άνθρωπο και γιατρό» τον Παναγιώτη Ψαθά, ο οποίος βοήθησε την όμορφη Ελευθερία να φέρει στον κόσμο το αγγελούδι τους.

Ο «τοίχος» στη σελίδα του έχει γεμίσει με ευχές για τον μικρό, ενώ το τηλέφωνό του δεν σταματά να χτυπά από φίλους και συγγενείς που του εύχονται τα καλύτερα.

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση άρχισαν να καταφτάνουν στο ιδιωτικό μαιευτήριο των βορείων προαστίων τα πρώτα δώρα και λουλούδια για τη μαμά και το μωρό.
«Ο μικρός να είναι υγιής και να μοιάσει στους γονείς του» ευχήθηκε και ο Παναγιώτης Ψαθάς, ο οποίος θα δώσει εξιτήριο στην Ελευθερία και στον γιο της την Παρασκευή.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *