ροή ειδήσεων

ΕΞΕΛΙΞΗ-ΣΟΚ: Τι έδειξε η άρση τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό του αρχιμανδρίτη


Ο αρχιμανδρίτης Ιερόθεος που βρέθηκε νεκρός στον Γέρακα είχε μιλήσει
μόνο με συγγενείς και φίλους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της άρσης απορρήτου τηλεφωνικών επαφών



Στα χέρια των αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής βρίσκονται τα αποτελέσματα από την άρση απορρήτου τηλεφωνικών επαφών, τις οποίες είχε κάνει ένα 24ωρο πριν από τη δολοφονία του ο αρχιμανδρίτης Ιερόθεος, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στον Γέρακα πριν από περίπου δύο εβδομάδες.



Η ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων ενισχύει το σενάριο που εξετάζουν από την αρχή οι αστυνομικοί, ότι δηλαδή ο δράστης ή οι δράστες είναι άτομα που γνώριζαν τον άτυχο ιερέα και είχαν κατά καιρούς ευεργετηθεί από αυτόν.



Ο φορητός υπολογιστής



Οπως είχε αποκαλύψει η «Espresso», οι δολοφόνοι είχαν αρπάξει όχι μόνο χρήματα, αλλά και το κινητό και τον φορητό υπολογιστή του θύματος. Για τον λόγο αυτόν, από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε το έγκλημα οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών είχαν φροντίσει να ζητήσουν άρση απορρήτου, προκειμένου να διαπιστώσουν τις τελευταίες επαφές του Ιωάννη Καμίτση, όπως ήταν το κοσμικό όνομα του αρχιμανδρίτη.



Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον κατάλογο κλήσεων που έφτασε στα χέρια των αστυνομικών προκύπτει ότι όλες οι τηλεφωνικές επαφές που είχε ο Ιερόθεος το τελευταίο 24ωρο της ζωής του ήταν με φίλους και συναδέλφους, αλλά και ανθρώπους από το εκκλησίασμά του στην Πεντέλη. Κατά συνέπεια, οι αστυνομικοί πλέον αναζητούν την «άκρη του νήματος» ανάμεσα στα άτομα που είχαν ευεργετηθεί από τον ιερέα και, κυρίως, στους ανθρώπους που γνώριζαν πως διέθετε μόνιμα στο σπίτι του κάποιο χρηματικό ποσό για τις αγαθοεργίες που έκανε.



Αλλωστε, τα χρήματα και τα τιμαλφή ήταν ο στόχος των δραστών, που δεν δίστασαν να σκοτώσουν τον ιερέα, προκειμένου να τον ληστέψουν. Οταν είχε αποκαλυφθεί το έγκλημα μέσα στο μικρό διαμέρισμα του Γέρακα, όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια ο αρχιμανδρίτης, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες είχαν αρπάξει όχι μόνο τα λεφτά από το πορτοφόλι του, αλλά και ιερατικά σκευή, εγκόλπια και χρυσούς σταυρούς. Επίσης, θεωρείται βέβαιο ότι ο Ιωάννης Καμίτσης άνοιξε ο ίδιος την πόρτα στους δολοφόνους, τους οποίους κατά πάσα πιθανότητα γνώριζε.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *