ροή ειδήσεων

Σαλούστρος: «Κάνουμε όνειρα για τετράδα»


Ο Χρήστος Σαλούστρος μίλησε για την εκτός έδρας νίκη του Κολοσσού Ρόδου επί της Δόξας Λευκάδας και δεν έκρυψε πως η ομάδα του ονειρεύεται να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Stoiximan.gr Basket League.



Ο φόργουορντ του Κολοσσού αρχικά έδωσε «συγχαρητήρια για την προσπάθεια της Δόξας. Το λέγαμε και στο σκάουτινγκ ότι έχουν χάσει πολλά παιχνίδια στους 2-3 πόντους και είναι πολύ δύσκολο για μια νεοφώτιστη ομάδα να χάνεις τέτοια παιχνίδια. Ξεκινήσαμε νωθρά και έτσι τελειώσαμε. Δεν ήμασταν πολύ καλοί σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού. Κρατάμε μόνο τη νίκη. Πρέπει να δούμε ο καθένας για τα λάθη που έκανε και να προχωρήσουμε για τη δύσκολη συνέχεια, γιατί μας περιμένει ένας πολύ μεγάλο δρόμος από δύσκολα παιχνίδια», ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ο Κολοσσός έχει βλέψεις για να μπει στην τετράδα της Stoiximan.gr Basket League:

Λυκογιάννης: «Ημασταν τυχεροί στην τελευταία φάση»


«Το συζητάμε κλεφτά κλεφτά. Κάνουμε και εμείς όνειρα. Πέρυσι είχαμε 11 νίκες. Φέτος έχουμε ήδη 11. Αν είμαστε σοβαροί και πάρουμε τα εκτός έδρας παιχνίδια, τα οποία μπορούμε να τα κερδίσουμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να ελπίζουμε και να ονειρευόμαστε, καθώς οι εκτός έδρας νίκες είναι αυτές που κρίνουν την καλή ομάδα, από την πάρα πολύ καλή ομάδα».




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *