ροή ειδήσεων

Ματαιώθηκε ο πλειστηριασμός ακινήτου της Γεωργοένωσης


Μετά την κινητοποίηση εργαζομένων και εκπροσώπων φορέων

Η δυναμική κινητοποίηση εργαζομένων της ΕΑΣΔ και εκπροσώπων τοπικών φορέων που κατέκλεισαν σήμερα το απόγευμα το Ειρηνοδικείο της Ρόδου, οδήγησε στην ματαίωση του πλειστηριασμού του ακινήτου φιλέτου της ΡΟΔΙΑ .

Τις διαδικασίες του πλειστηριασμού είχε κινήσει το τοπικό παράρτημα του ΕΦΚΑ ( πρώην ΙΚΑ) για οφειλές της Ένωσης ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Για το θέμα αυτό μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα είχε δοθεί συνέντευξη τύπου, όπου εκφράστηκε η αγωνία όλων για το μέλλον της γεωργοένωσης και της ιστορικής της εταιρείας ΚΑΙΡ, σε περίπτωση που προχωρούσε η εκποίηση του συγκεκριμένου ακινήτου «φιλέτου» για το οποίο ως πρώτο «χτύπημα» είχε καθοριστεί το ποσό των 2 εκ. ευρώ.

Στην ίδια συνέντευξη είχε εκφραστεί η αγανάκτηση των εμπλεκομένων για την μη θετική ανταπόκριση του εδώ διευθυντή του ΕΦΚΑ στο αίτημα τους, για εξάμηνη αναβολή της διαδικασίας, ώστε να μπορέσει η Ένωση να υπαχθεί στο νόμο για εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Οι σημερινές εξελίξεις ωστόσο απέδειξαν πως , όπου δεν υπάρχουν ευήκοα ώτα, τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν προς την θετική κατεύθυνση αν σηκωθούμε από τον καναπέ μας και παλέψουμε για τις διεκδικήσεις μας.

Στο Ειρηνοδικείο σήμερα το παρών τους, έδωσαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΕΚΡ Σάββας Χατζησάββας, ο Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Νίκος Τριπολίτης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Παλαιολόγου.

https://news12.gr




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *