ροή ειδήσεων

Ο στόχος...


Στο τελευταίο εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού Village, δεσπόζει μια ανατριχιαστική φωτογραφία,
στην οποία εικονίζεται ο σημερνός πρόεδρος των ΗΠΑ, ως στόχος επίδοξων δολοφόνων!
Η βούλα στο κέντρο του στόχου, σημαδεύει ακριβώς τον κρόταφο του, για το θανάσιμο χτύπημα, ενώ η λεζάντα της φωτογραφίας γράφει: why not [γιατί όχι]

Πέραν από τη φρίκη που προκαλεί μια τόσο ωμή απεικόνιση άμεσης βίας αλλά και των συνειρμών που σίγουρα επιφέρει στους αμερικανούς πολίτες, εξαιτίας της αιματηρής παράδοσης τους σε προεδρικές δολοφονίες, είναι η πρώτη φορά που οι νεοταξίτες μηχανικοί ελέγχου του νου, τολμούν να παίξουν ανοιχτά το χαρτί του μαζικού τρόμου, ενδοβάλλοντας στη συλλογική συνείδηση των αμερικανών πολιτών, την αρχέγονη φοβία του "Πανταχού Παρόντα Οφθαλμού", που παρακολουθεί και ελέγχει απολύτως τις ζωές τους.

Η έμμεση απειλή μεταφράζεται στο ασύνειδο του μέσου πολίτη, ως: "μην ξεγελιέσαι που σου αφήσαμε μια ψήφο, για να χεις να αυταπατάσαι... εμείς είμαστε εδώ και θα εξαφανίσουμε το αποτέλεσμα της βουλήσεως σου, όπως και όποτε μας γουστάρει..."

Η προαναγγελθείσα δολοφονία του δημοκρατικά εκλεγέντος προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, είναι ίσως η πιο κυνική ομολογία των αφανών νεοταξίτικων κογκλάβιων, για το τι είδους μαζική απάτη, είναι η λεγόμενη "δημοκρατία" τους.
Στο κάτω-κάτω η εκλογή Τραμπ μπορεί να θεωρηθεί ως ένα ατύχημα, όπως συμβαίνει και σε κάθε άλλη ανθρώπινη δραστηριότητα.
Τα αόρατα αφεντικά του πλανήτη προειδοποιούν ότι βρίσκονται εδώ και ότι είναι έτοιμα να επιδιορθώσουν το ατύχημα.

Μοναχά, που ο πραγματικός τους στόχος, δεν είναι ο πρόεδρος Τραμπ αλλά ο λευκός άνθρωπος και ο πολιτισμός του, απανταχού του πλανήτη.
Γι αυτό μην ξεγελιέσαι.
Η βούλα στο κέντρο του στόχου, δεν σημαδεύει τον κρόταφο του Τραμπ.
Σημαδεύει τον δικό σου...

Φυσικά το περιοδικό θολώνει λίγο τα νερά, καταλήγοντας στο συμπέρασμα [που δεν προκύπτει όμως από τα προηγούμενα] ότι η δολοφονία του προέδρου των ΗΠΑ, αυτή τη στιγμή, όπου ακόμα ο Τραμπ είναι νεοεκλεγείς, δεν θα ήταν "μια καλή ιδέα"
Στα προηγούμενα πάντως του συμπεράσματος, ο αρθρογράφος μας θυμίζει τη ρήση του Θωμά του Ακινάτη [του διασημότερου των σχολαστικών, του 13ου αιώνος] ότι, αν κάποιος σκοτώσει "τύραννο" για να σώσει την πατρίδα του, είναι συγχωρητέος και επαινετέος.
Και ναι μεν ο Τομάζο ντ' Ακουίνο [η λατινική ονομασία του εξελληνισμένου: Θωμάς Ακινάτης] είχε δίκιο, στην εποχή που το είπε, για εκείνους που το είπε και στις συνθήκες που το είπε, όπως δίκιο είχε και ο Θρασύβουλος που ξωπέταξε δια της βίας τους τριάκοντα τυράννους.
Ωστόσο στο δίκαιο των κοινωνιών [και όχι στο Δίκαιο του Θεού] το κάθε τι κρίνεται ως δίκαιο ή άδικο, εν σχέση με τις συνθήκες της συγκεκριμένης κοινωνίας και του συγκεκριμένου πολιτισμού, εντός του οποίου εκφράζεται.
Κι ακόμα περισσότερο, το "δίκαιο" γίνεται Δίκαιο εν σχέση με το ποιος το θέτει.

Κι είναι τουλάχιστον γελοίο να ομιλούν για θεσμισμένη τυραννοκτονία, ακριβώς εκείνες οι ανθρωπόσαυρες, που κινούν τα νήματα στις πάσης φύσεως "εκλογές", στις επίπλαστες "δημοκρατίες" των νεοταξίτκων καθεστώτων.
Αλλά βλέπεις, ο Τραμπ κατόρθωσε να σπάσει τη χειραγώγηση των μαζών και να κερδίσει το παιχνίδι, στο ίδιο το γήπεδο της Νέας Τάξης, με διαιτητή ήδη μιλημένο και κανόνες ήδη θεσμισμένους, από τους αντιπάλους του.
Και βγήκε δια της "δημοκρατικής" μεθόδου, που τώρα έχουν μούτρα να αμφισβητούν οι ίδιοι οι εμπνευστές της και προπαγανδιστές της.

Να κατηγορούν δηλαδή τον Τραμπ ως τύραννο, τα νεοταξίτικα κογκλάβια, είναι σαν να κατηγορεί ο κ. Ζουράρις τον Περικλή, ότι φιλοσοφούσε μετά μαλακίας [και γι αυτό τον κατάργησε...]

Κι εξόν από τη ρήση του Θωμά του Ακινάτη, οι δολοφονολάγνοι του νεοταξίτικου περιοδικού, αναφέρουν και την περίφημη απόπειρα δολοφονίας του Χίτλερ, από τον πρώσο αριστοκράτη φον Στάουφεμπεργκ, για την οποία λέγουν πως, αν πετύχαινε, θα αποτελούσε θεάρεστη και αλτρουϊσιτκή πράξη [ενώ αν είχαν προσπαθήσει να δολοφονήσουν τον Στάλιν, θα έλεγαν προφανώς ότι αποκηρύσσουν τη βία, απ' όπου και αν προέρχεται]

Δεν εκπλήσσομαι για το πόσο γελοίοι μπορούν να γίνουν οι νεοταξίτες προπαγανδιστές.
Η προπαγάνδα είναι δύσκολη υπόθεση, ακριβώς επειδή κινδυνεύει να γίνει γελοιογράφημα, όταν της λείπει ακόμα και το 1 χιλιοστό ανταπόκρισης με την πραγματικότητα.
Κάτι δηλαδή σαν την περίφημη ρήση της κ. Φωτίου: "μα καλά... απατεώνες είμαστε;"

Προκειμένου λοιπόν να ρίξουν τον Τραμπ και τη νέα ελπίδα που φέρει στα υπό εξαφάνισιν έθνη/κράτη, οι νεοταξίτες μισθοφόροι του Ψεύδους, δεν θα διστάσουν να ανατρέψουν ακόμα και το μόρφωμα, που οι ίδιοι κατασκεύασαν και βάπτισαν, με αρκετή δόση χιούμορ, ως: "δημοκρατία"
Ο στόχος τους είναι ξεκάθαρος, απομένει όμως να κατορθώσουν να βγάνουν από μπροστά του, τις σκιές των Μεγάλων Ιδεών, που μόλις τώρα αναδύονται στις κοινωνίες της δύσης και προτάσσουν επιτέλους την ευημερία του Ανθρώπου, αντί για την ευημερία των τραπεζών, των αφανών χρηματοπιστωτικών ομίλων, των καγκελάριων του σιωνισμού και της αβάσταχτης τυραννίας της παγκοσμιοποίησης.
Γιατί όσο αυτές οι ιδέες θεριεύουν, τόσο δυσκολότερο είναι να πετύχουν τους στόχους τους...

http://panusis.blogspot.gr




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *