ροή ειδήσεων

Βραβείο για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην έκθεση του Βερολίνου


Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό να συλλέγει βραβεία και διακρίσεις, στις μεγάλες, διεθνείς τουριστικές εκθέσεις όπου συμμετέχει, αποδεικνύοντας ότι τα νησιά μας κυριαρχούν στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, αναπτύσσοντας συνεχώς τη δυναμική τους.

Αυτή τη φορά, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου απέσπασε το Βραβείο «BestPresentation of a Region», για το περίπτερό της στην 24η Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Μόσχας “ΜΙΤΤ 2017” . Με την πρωτότυπη, ανανεωμένη και στοχευμένη παρουσία του, με ένα περίπτερο που αντιπροσωπεύει τα τυπικά γνωρίσματα των νησιών, το Νότιο Αιγαίο κέρδισε για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις και κατάφερε να ξεχωρίσει στον διεθνή ανταγωνισμό, αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, εναρμονιζόμενη με τις πλέον σύγχρονες τάσεις προβολής, παρουσιάζει μία πρωτότυπη και αναβαθμισμένη αισθητικά εικόνα στις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις, η οποία απηχεί ουσιαστικά την αλλαγή φιλοσοφίας όσον αφορά την συνολική εμφάνιση του Νοτίου Αιγαίου, ως τουριστικού προορισμού. Κύριο μέλημα της Περιφέρειας αποτελεί η προβολή των νησιών, με τρόπο που θα αναδεικνύει την ιδιαίτερη και συνάμα μοναδική τουριστική ταυτότητα, καθενός ξεχωριστά.

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου (WTM) (Νοέμβριος 2016), όπως και στην ΙΤΒ του Βερολίνου πρόσφατα αλλά και στην ΜΙΤΤ στη Μόσχα εσχάτως, η παραδοσιακή νησιώτικη αισθητική με τη χρήση των νέων μέσων της τεχνολογίας σε χώρους όπου πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν η πέτρα, το ξύλο, τα χρώματα των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, έδωσε μία μεγάλη ώθηση στο Νότιο Αιγαίο. Σημειώνεται ότι το περίπτερο της ΠΝΑΙ στην WTM συγκαταλέχθηκε ανάμεσα στα 10 καλύτερα της έκθεσης!

Για την κατάκτηση του βραβείου στην ΜΙΤΤ ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε: «Και στην τουριστική έκθεση “MITT 2017” στην Μόσχα, η παρουσία της Περιφέρειας μας είναι αυτή που αρμόζει στην τουριστική αξία και δυναμική των νησιών μας.

Αμέσως μετά το Βερολίνο, στην Μόσχα, με μια ακόμα βράβευση από τους διοργανωτές για το περίπτερό μας που φιλοξένησε όλα τα νησιά μας και θετικά μηνύματα για την σαιζόν του 2017.

Την ίδια ώρα, η Περιφέρειά μας έχει παρουσία στο Παρίσι, στην έκθεση Salon Mondial du Τourisme, στο Mαϊάμι για την κρουαζιέρα και στη Νέα Υόρκη για την Γαστρονομία.
Εξωστρέφεια, στην πράξη και με σχέδιο είναι η πολιτική μας και αυτή υπηρετούμε με συνέχεια και συνέπεια».

Η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου αναφέρει: «Το τουριστικό μεγαλείο του Νοτίου Αιγαίου είναι πραγματικά αδιαμφισβήτητο. Αυτή τη μεγάλη δυναμική που κρύβουν προορισμοί της Περιφέρειάς μας, θελήσαμε να αποτυπώσουμε σε χώρους οι οποίοι θα δίνουν αυτό το μοναδικό νησιωτικό στίγμα στις μεγάλες τουλάχιστον τουριστικές εκθέσεις. Χαιρόμαστε που βλέπουμε τα θετικά αποτελέσματα και την επιβράβευση της προσπάθειάς μας».




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *