ροή ειδήσεων

Αυτό που συμβαίνει γύρω μας, ΔΕΝ είναι ανθρωπιστική κρίση. Λέγεται χίτζρα (هجرة)


Θεωρείται ιερή αποστολή από το Ισλάμ. Ξ Ε Σ Τ Ρ Α Β Ω Θ Ε Ι Τ Ε ! ! !


Trump διέκοψε Hijrah Για τις ΗΠΑ,
ΑΛΛΑ Hijrah ευδοκιμεί στο ΕΥΡΩΠΗ ...





: Η Εγίρα ΤΟΥ Μωάμεθ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Hijrah;
Γιατί καταλαβαίνουμε τόσα λίγα για μουσουλμάνοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους; Γιατί άλλες αραβικές χώρες (Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ομάν, κ.λπ.) δεν είναι «λαμβάνοντας» αυτά τα λεγόμενα «πρόσφυγες»; Επειδή αυτό είναι ένα Hijrah στην Ευρώπη. Είναι ένα από τα είδη της Τζιχάντ ( "ιερός πόλεμος" για την επέκταση του Ισλάμ).
Hijrah είναι μια μεγάλης κλίμακας μετανάστευση μάζας που μετατρέπεται σε εισβολή από το σχεδιασμό.
Τι συμβαίνει στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή είναι στην πραγματικότητα μια Hijrah όπως το Κοράνιπεριγράφει. Hijrah είναι τζιχάντ κατά της μετανάστευσης. Αυτό σημαίνει τη μετάβαση σε μια νέα γη, προκειμένου να φέρει το Ισλάμ εκεί. Στο ΙσλάμHijrah θεωρείται ιερό και σεβαστό δράση. Σούρα 4:100: "Και όποιος μεταναστεύει για την αιτία του Αλλάχ θα βρείτε στη γη πολλές θέσεις και την αφθονία, και όποιος φεύγει από το σπίτι του ως μετανάστη στον Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος Του και τότε ο θάνατος τον προσπερνά, ανταμοιβή του έχει ήδη γίνει βαρύνει Αλλάχ."
Ιστορική backround: Σε 622 CE, Pr. Μωάμεθ και οι οπαδοί του, αφού απείλησε, αναγκάστηκε να μεταναστεύσει από τη Μέκκα στη Μεδίνα (Στο Ισλάμ, 622 CE i t είναι μια τόσο σημαντική ημερομηνία αυτή, οι ισλαμικό ημερολόγιο σήματα αυτό ως την αρχή του Ισλάμ). Ήταν τότε και εκεί που Pr. Μωάμεθ έγινε στρατιωτικός ηγέτης. Αυτό είναι όπου όλες οι εντολές για τη διάπραξη βίας κατά των απίστων είχαν προέλθει.
Αυτό το γεγονός σε 622 CE, που είναι γνωστή ως Hijra , τιμάται στο Ισλάμ για το ρόλο του στην ίδρυση τηςπρώτης μουσουλμανικής κοινότητας.
Και γνωρίζουμε καλά, η υποχρέωση όλων των μουσουλμάνων είναι να μιμηθεί τον Προφήτη τους! Έτσι, αν ένας μουσουλμάνος πεθαίνει στη διαδικασία της μετανάστευσης για Hijra σε άλλη χώρα, αυτό είναι ουσιαστικά το ίδιο με το να είναι ένας βομβιστής αυτοκτονίας, ανταμοιβή του είναι αυτόματη. Αυτό εξηγεί τη μεγάλη προθυμία να αναλάβει ένα τέτοιο επικίνδυνο ταξίδι (και την ίδια στιγμή, που παίρνουν για να καλύψει τις πλούσιες ανήθικη και αφελείς οι Ευρωπαίοι με ηλίθιο νόμους τους!) ...
Πριν από αυτό το είδος της μαζικής εισβολής είχε πραγματοποιηθεί, η Δυτική Media (σχεδόν όλα είναι αντι-χριστιανικές) έχουν πλύση εγκεφάλου στους πολίτες της Ευρώπης να είναι το είδος, δεν είναι ρατσιστές και να αισθάνονται ένοχοι για τους φτωχούς "πρόσφυγες". Επίσης, να αποδεχθεί το άνοιγμα των συνόρων μέσω της διδασκαλίας από την «Ευρωπαϊκή Ένωση» (η οποία πιθανόν να έχουν, δεν αναπτύσσεται προς όφελος των Ευρωπαίων αλλά και για την καταστροφή τους μέσωHijrah! (Όλα σε μακρά προετοι μασία και σε εύθετο χρόνο, φυσικά ...)
Είναι επίσης προφανές από τώρα ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την Hijra , όλες οι δυτικές(Χριστιανοδημοκράτες) Οι κυβερνήσεις είχαν διεισδύσει "φιλελεύθερη-σοσιαλιστική" (αντι-Χριστιανικό) ηγέτες στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, οι οποίες είναι πραγματικά προδότες στις χώρες τους.
Χιλιάδες εκπαιδευμένο τζιχαντιστές έχουν να διεισδύουν στην Ευρώπη μέσω της Τουρκίας. Γνωρίζουμε ήδη οι τρομοκράτες έρχονται κατευθείαν με τα κύματα των «προσφύγων». Πηγαίνετε να παρακολουθήσετε τα βίντεο αυτών των "προσφύγων" και πάλι. Πόσοι από τους «πρόσφυγες» είναι 17-25 ετών οι άνδρες και των στρατιωτικών ηλικία; Και είχαν ποζάρει ως πρόσφυγες με τα iPhones. Συντονισμός για τον πόλεμο απαιτεί άμεση επικοινωνία ...
Ο στόχος τους είναι να μετατρέψουν (καταστροφή) της Ευρώπης: Να γκρεμίσουμε πλουσιότερων εθνών του, επιβαρύνει τις οικονομίες της, εκ νέου συναγάγουν τα δημογραφικά στοιχεία και τον πολιτισμό.
Και η κυβέρνηση των ΗΠΑ ήθελε να ξεκινήσει να αφήσει τους στη χώρα; Ο Ομπάμα είχε ήδη ανακοινώσει ότι πάνω από 100.000 πρόκειται να φτάσετε στις ΗΠΑ το 2017. Ο Ομπάμα ήταν καλά εκπαιδευμένοι στη μουσουλμανική θρησκεία (αφού είχε σπουδάσει ενώ ζουν στην Ινδονησία). Και ήθελε οι Αμερικανοί να είναι εντελώς ανίδεοι για το τι πραγματικά συμβαίνει με την κίνηση ISIL.


Όλη αυτή η αναταραχή κάνει τώρα πολύ νόημα.
Αυτό δεν είναι ανθρωπιστική κρίση. Είναι έτοιμη εισβολή.
Βρισκόμαστε μπροστά σε μια άμεση απειλή για την επιβίωση του πολιτισμού μαςκαι πολλά χρόνια αναπόφευκτο εμφύλιο πόλεμο ...

http://esxatianasxesi.blogspot.gr




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *