ροή ειδήσεων

Ρέλεφορντ: «Μπορούμε στην πρώτη τετράδα»


Στο… χέρι του Κολοσσού Ρόδου είναι η είσοδός του στην τετράδα της Basket League, όπως εξήγησε ο Τρέβορ Ρέλεφορντ.

Παρά το δύσκολο πρόγραμμα των «θαλασσί», στους εναπομείναντες αγώνες τους στην κανονική περίοδο του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Αμερικανός γκαρντ εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητές τους, ενώ δήλωσε παράλληλα δικαιωμένος για την απόφασή του να επιστρέψει στο «σμαραγδένιο νησί». Ο Τρέβορ Ρέλεφορντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ με αφορμή την ανάδειξή του σε MVP της 2οής αγωνιστικής, μαζί με τους Γκότσερ και Κλάντον

-Τι σημαίνει για εσένα η ανάδειξή σου σε Stoiximan.gr MVP της αγωνιστικής για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν σε συνδυασμό με την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη του Κολοσσού H Hotels επί της Δόξας Λευκάδας;
«Είναι τιμή για εμένα να παίρνω το βραβείο του MVP σε αυτή τη λίγκα που είναι πολύ δύσκολη και απαιτητική. Επίσης, είμαι χαρούμενος που αυτό συνδυάστηκε και με τη νίκη της ομάδας μου».

-Μπορεί ο Κολοσσός H Hotels να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της τελικής βαθμολογίας της Stoiximan.gr Basket League;
«Πιστεύω πως έχουμε τη δυνατότητα να τερματίσουμε στη πρώτη τετράδα, αλλά έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας. Όμως, αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο μεγάλο κίνητρο έχουμε. Εάν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο μέχρι το τέλος, τότε ναι πιστεύω πως θα είμαστε στην τετράδα».

-Αισθάνεσαι δικαιωμένος για την επιλογή σου να επιστρέψεις στη Ρόδο;
«Ναι, πιστεύω πως ήταν πολύ σωστή η επιλογή μου να επιστρέψω. Η καρδιά μου ανήκει εδώ! Λατρεύω το νησί, ενώ κάποιοι συμπαίκτες που είχα την περασμένη σεζόν είναι και φέτος εδώ, οπότε ήθελα πραγματικά να έρθω».




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *