ροή ειδήσεων

Αλωνίζουν οι τούρκοι πράκτορες στην Θράκη: Όπλα και πυρομαχικά βρέθηκαν σε τζαμί στην Ξάνθη!

Έσπειραν ανέμους και τώρα καλούνται να θερίσουν θύελλες οι πολιτικάντηδες.

Αφού τόσο καιρό «χάιδευαν» τους τουρκόφρονες στην Θράκη, παρά τις σαφείς ενδείξεις και τις προειδοποιήσεις για την υπονομευτική δράση τους, τώρα καλούνται να λύσουν τον γρίφο με την ύπαρξη οπλισμού, που βρέθηκε μέσα σε τζαμί.

Ναι, καλά διαβάσατε… Οι αρχές ασφαλείας, κατόπιν ενδείξεων και πληροφοριών, προέβησαν πριν λίγες ώρες σε έλεγχο σε ένα τζαμί στο χωριό Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου, όπου και εντόπισαν κρυμμένα δύο πιστόλια, εκ των οποίων ένα με σιγαστήρα, καθώς και μεγάλο αριθμό φυσιγγίων, διαφόρων διαμετρημάτων.

Σύμφωνα με την ξανθιώτικη ιστοσελίδα, antifonitis.gr, που δημοσιεύει και την παρακάτω φωτογραφία από τα ευρήματα, τα όπλα βρέθηκαν στο σπίτι του ιμάμη αλλά και στον μιναρέ του τεμένους όπου υπηρετεί αυτά τα όπλα: ένα τύπου Φλόμπερ και δύο πιστόλια με γεμιστήρες και σφαίρες. Μάλιστα το μεγαλύτερο πιστόλι (μάλλον Glock) έφερε τον σιγαστήρα.


Και όλα αυτά την ώρα, που υπάρχουν σοβαρότατες καταγγελίες, από άνθρωπο με εσωτερική πληροφόρηση, ότι οι τούρκοι όχι μόνο εντείνουν τις μυστικές επιχειρήσεις τους στην Ελλάδα, αλλά αυξάνουν και τον αριθμό των πρακτόρων τους.

Τόσο καιρό οι πολιτικάντηδες ανέχονταν τους πράκτορες της Άγκυρας και τους έκαναν μέχρι και… βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *