ροή ειδήσεων

Μας πάνε για μια ακόμα μεγαλύτερη απάτη και κλοπή σε βάρος του ελληνικού λαού! Πως θα παρουσιαστεί το Grexit


Έρχεται GREXIT και θα μας το παρουσιάσουν ως κατάκτηση και μεγάλη επιτυχία!



Με ποιο τρόπο; Θα συνοδευτεί απο ένα ΝΕΟ μικρό ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ!! Τρίχες δηλαδή, όπως έγινε και με την περίφημη αλάφρυνση χρέους του Βενιζέλου.


Ηδη το BLOOMBERG συμβουλεύει το ΔΝΤ ν αποχωρήσει απο την Ελλάδα, διαγράφοντας όσα χρήματα έχει δώσει, αφού το ΔΝΤ έδωσε τη λάθος συνταγή και διάλυσε την χώρα και τους Έλληνες! Μιλάμε για 18 δις όλα κι όλα, τρίχες όπως σας είπα ,,,,


Κι απο το υπόλοιπο χρέος θα κόψουν ένα μικρό ποσοστό , της τάξης του 20 με 30 % και θα συνεχίσουμε να στενάζουμε κάτω απο την Γερμανική μπότα !!! Αυτή ακριβώς είναι η πρόταση Σόιμπλε, από την αρχή της περιπέτειας μας ,,, Πετάξτε την Ελλάδα απο την ευρωζώνη, ΔΩΣΤΕ ΤΗΣ ΕΝΑ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ και ένα νέο μικρό κούρεμα χρέους.


Και με αιώνια μνημόνια, με υποθηκευμένη την Ελληνική περιουσία για ένα κατασκευασμένο κι ανύπαρκτο χρέος που αποδέχτηκαν και υπέγραψαν όλες οι προδοτικές κυβερνήσεις, θα ολοκληρωθεί η καταστροφή και η αιώνια υποτέλεια της Ελλάδας.


Σε καθεστώς FAILED STATE δηλαδή αποτυχημένου κράτους, με αιώνια κηδεμονία, μέχρι να απορροφηθεί τελείως απο τις κατοχικές δυνάμεις του Γερμανικού Άξονα.


Οσον αφορά τις Ελληνικές τράπεζες, τώρα κατά μια διαβολική σύμπτωση, η ΝΕΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ που χρειάζονται και την αρνείται η ΕΚΤ, είναι ακριβώς το ίδιο ποσό με τις καταθέσεις των Ελλήνων καταθετών! Ω τι έκπληξη, όταν γίνει κι εδώ όπως στην Κύπρο η δήμευση καταθέσεων.


Και μετά απο αυτά θα βγουν τα παπαγαλάκια και τα κομματόσκυλα να πανηγυρίσουν την επιστροφή στη δραχμή και να μας πείσουν ότι ΣΩΘΗΚΑΜΕ!


Ο μόνος λόγος που είναι σκεφτικοί οι Ευρωπαίοι να υλοποιήσουν αυτή την πρόταση, τελική λύση, για την Ελλάδα, είναι πως οι κραδασμοί και οι αναταράξεις στο ευρώ, είναι απρόβλεπτες, ειδικά τώρα με τα πλήγματα που έχουν δεχτεί απο το BREXIT και την αμερικανική ανοιχτή πολεμική.


Η μόνη αληθινή σωτηρία για την Ελλάδα είναι ΈΞΟΔΟΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ευρωπαική Ενωση, με ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΑΚΥΡΩΣΗ όλων των προδοτικών συμφωνιών και μνημονίων, και ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, σέρντοντας τους σε Διεθνή Δικαστήρια για πρωτοφανή διάλυση χώρας σε καιρό ειρήνης!


Κι ας τρέξουν αυτοί να αποδείξουν πως δέν κέρδισαν τα κέρατα τους, καταστρέφοντας μια χώρα.


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ που πρέπει να καταδικαστούν παραδειγματικά!




freepen.gr







Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *