ροή ειδήσεων

Το ευχαριστήριο μήνυμα των Kendall & Kylie στον ΝΙΝΟ για την εμφάνιση του


Ο ΝΙΝΟ, που εδώ και 15 χρόνια διαφέρει και θεωρείται μια από τις πιο αινιγματικές και μυστηριώδεις προσωπικότητες στο χώρο της Ελληνικής μουσικής σκηνής πραγματοποίησε χτες βράδυ μια εκθαμβωτική εμφάνιση στο μεγαλύτερο music fashion event όπως μόνο αυτός ξέρει.

Ο καλλιτέχνης εκπροσώπησε το παγκοσμίως γνωστό fashion brand των διάσημων αδερφών της οικογένειας Kardashian, KENDALL + KYLIE, που παρουσίασαν τα ρούχα τους για πρώτη φορά στη χώρα μας και επέλεξαν προσωπικά τον ΝΙΝΟ για την εν λόγω συνεργασία.


Πρόκειται για το act που συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο χθες βράδυ τόσο στα παρασκήνια όσο και κατά τη διάρκεια του event, μιας και ο ΝΙΝΟ βρισκόταν σε συνεχείς skype συζητήσεις με τις Kendall και Kylie Jenner και την ομάδα τους ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό, βασισμένο σε προδιαγραφές εξωτερικού - όπως αρμόζει στον ίδιο και το brand που εκπροσώπησε!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ερμήνευσε μοναδικά το κλασικό πλέον κομμάτι των Radiohead, Creep, το οποίο και πρότεινε ο ίδιος στις αδερφές Jenner και το επιτελείο τους και που όπως όλα δείχνουν έχουν μείνει ενθουσιασμένες με το αποτέλεσμα και την επιλογή τους!

Μάλιστα, λίγο πριν την πολυσυζητημένη εμφάνιση οι ίδιες του έστειλαν ευχαριστήριο μήνυμα, ενώ τόνιζαν πόσο θέλουν να τον γνωρίσουν από κοντά και να συζητήσουν περαιτέρω συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό....

Ο ΝΙΝΟ έχει προσκαλέσει τις αδερφές Jenner φέτος το καλοκαίρι στο αγαπημένο νησί του, τη Ρόδο, όπου και συζητάνε να πραγματοποιήσουν από κοινού κάποια projects - έκπληξη!

Δείτε εδώ το μήνυμά τους:




Πηγή: govastileto.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *