ροή ειδήσεων

ΝΥPost για Κατσιματίδη: Ισως είναι έτοιμος να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τη δημαρχία


Ο ομογενής επιχειρηματίας, Τζον Κατσιματίδης, όπως έγραψε η «New York Post» προσπαθεί να συγκροτήσει το εκλογικό του επιτελείο και διερευνά το ενδεχόμενο διεκδίκησης εκ νέου της δημαρχίας της Νέας Υόρκης του χρόνου.


Ο δισεκατομμυριούχος κ. Κατσιματίδης -3ος στον κατάλογο του «The National Herald» με τους πιο πλούσιους Ελληνες της Αμερικής με περιουσία 3,4 δισ. δολ.-, σύμφωνα με το άρθρο, εντοπίστηκε σε συνάντηση – γεύμα στο «Empire Steak House», με ανθρώπους χάραξης στρατηγικής και πιθανούς συμβούλους, μεταξύ των οποίων και ο κ. Ρομπ Κόουλ, συνεργάτης για χρόνια του πρώην κυβερνήτη Τζορτζ Πατάκι.


O κ. Κατσιματίδης, όπως έχει γράψει ο «Εθνικός Κήρυκας Ν. Υόρκης», είναι ο πρώτος ομογενής ο οποίος διεκδίκησε τη δημαρχία της Νέας Υόρκης το 2013, αλλά έχασε με μικρή διαφορά την αναμέτρηση στις προεκλογικές εκλογές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος με τον Τζο Λότα.

Ο ίδιος, είπε στην «Post» τον περασμένο Νοέμβριο: «έχω (αντοχή για) έναν ακόμη αγώνα μέσα μου», προσθέτοντας ότι ίσως να αναμετρηθεί και με την γερουσιαστή, Κίρστεν Τζίλιμπραντ το 2018.

Την Τρίτη, ο κ. Κατσιματίδης δήλωσε στην αμερικανική εφημερίδα: «Εχουμε συναντήσεις με ανθρώπους τις τελευταίες 15 ή 20 ημέρες σχετικά με την πιθανότητα να τους συμπεριλάβουμε στην εκστρατεία αν τελικά μετέχουμε σε αυτή».




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *