ροή ειδήσεων

Ρώσοι t.o’s: Εξαντλείται η διαθεσιμότητα κλινών σε Ελλάδα και Κύπρο


Περιορίζεται η διαθεσιμότητα κλινών σε Ελλάδα και Κύπρο στη ρωσική αγορά για τις θερινές διακοπές, εξαιτίας του μεγάλου κύματος πρώιμων κρατήσεων, όπως ενημερώνουν οι ρώσοι τουρ οπερέιτορ. Ειδικότερα:

** Σύμφωνα με την Mouzenidis Travel η αύξηση των πρώιμων κρατήσεων για Ελλάδα παρουσιάζουν φέτος αύξηση 400% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Μάλιστα, δεδομένου ότι η περίοδος των πρώιμων κρατήσεων δεν έχει ακόμη τελειώσει, (ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου), η εταιρία αναμένει σημαντική αύξηση των κρατήσεων στο καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων από τη Ρωσία (μέχρι σήμερα έχει πωληθεί το 20%).

Η τάση αυτή σύμφωνα με την Mouzenidis Travel οφείλεται στην καμπάνια της εταιρίας για την ενίσχυση των πρώιμων κρατήσεων.

** Αντίστοιχη εικόνα παρουσιάζεται και στον ICS Group, όπου οι ενεργητικές πωλήσεις για Ελλάδα ξεκίνησαν στα τέλη Ιανουαρίου αλλά ήδη βρίσκονται 5 φορές επάνω σε σχέση με πέρυσι.

** Η εταιρία KMP Group αναφέρει στην ενημερωτική ιστοσελίδα των ρώσων τουρ οπερέιτορ ATOR, ότι η σεζόν αυτή παρουσίασε ζήτηση από τον Δεκέμβριο και αυξήθηκε περαιτέρω μετά την Πρωτοχρονιά, επιβεβαιώνοντας το μεγάλο ενδιαφέρον για την Ελλάδα, ιδιαίτερα το Μάρτιο.

Στην αύξηση των πρώιμων κρατήσεων συμβάλλουν οι ειδικές προσφορές της περιόδου μέχρι το Μάρτιο ή και τον Απρίλιο. Στην Ελλάδα η Grecotel προσφέρει έκπτωση 15% ενώ στη Κύπρο οι εκπτώσεις φθάνουν το 30%, σύμφωνα με την ICS Travel Group.

Εξαιτίας αυτής της τάσης, οι τουρ οπερέιτορ επισημαίνουν ότι όσο πλησιάζει η σεζόν, όλο και λιγότερα ξενοδοχεία θα έχουν διαθέσιμα δωμάτια προς κράτηση σε Ελλάδα και Κύπρο.

Όσον αφορά τις διαθέσιμες πτήσεις, η Mouzenidis Travel προσφέρει αερομεταφορές μέσω της θυγατρικής της Ellinair αλλά και μέσω άλλων ρωσικών και ελληνικών εταιριών.

Η ICS Travel Group προκειται επίσης να χρησιμοποιήσει την Ellinair. Τα βασικά προγράμματα είναι για Κρήτη, 4 φορές την εβδομάδα θα διεξάγονται από την Ellinair, και ημερησίως μέσω Aeroflot. Οι πτήσεις για Ρόδο θα διεξάγονται μέσω Ellinair καθημερινά. Η Κέρκυρα θα εξυπηρετείται 4 φορές την εβδομάδα μέσω Ellinair. Επίσης, εισάγονται τακτικές πτήσεις προς Αθήνα, μέσω Aeroflot και Aegean.
TornosNews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *