ροή ειδήσεων

Νέο βραβείο στα TourismAwards 2017 στην Euromedica Δωδεκανήσου


Για τέταρτη συνεχή χρονιά, περισσότερα από 700 στελέχη και προσωπικότητες του κλάδου τίμησαν με την παρουσία τους τα TourismAwards 2017, τα βραβεία θεσμό του Ελληνικού Τουρισμού, η τελετή απονομής των οποίων, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαρτίου, στο Athenaeum Intercontinental.



Στη μεγάλη γιορτή του Ελληνικού Τουρισμού, βραβεύτηκαν βέλτιστες πρακτικές επιχειρήσεων και πρωτοβουλίες, που προάγουν την καινοτομία και την ποιότητα στον Ελληνικό Τουρισμό.



Τα TourismAwards 2017, διοργάνωσε το Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ.



Η Γενική Κλινική Δωδεκανήσου Α.Ε. - Euromedica Δωδεκανήσου, βραβεύτηκε με χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Διασύνδεση του Τουρισμού με άλλους τομείς της Ελληνικής Οικονομίας» και είναι ο πρώτος πάροχος υγείας στην Ελλάδα, που βραβεύεται σε TourismAwards.




Η Γενική Κλινική Δωδεκανήσου Α.Ε. - Euromedica Δωδεκανήσου, εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Γεώργιο Πετρωνιάτη, τον Διευθύνοντα Σύμουλο, Δημήτριο Ασημακίδη και τη Γενική Διευθύντρια, Χιονία Βασιλειάδου.



Η βράβευση αυτή, έρχεται σαν συνέχεια των δύο βραβείων στα HealthcareBusinessAwards 2016 στις κατηγορίες «Κοινωνικής Προσφοράς» και «Υπηρεσιών Ιατρικού Τουρισμού» για τη Γενική Κλινική Δωδεκανήσου Α.Ε. - Euromedica Δωδεκανήσου.



Η Διοίκηση της Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου Α.Ε. - Euromedica Δωδεκανήσου, αφού ευχαρίστησε δημόσια το Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Διοικητικό, Παραϊατρικό και Τεχνικό Προσωπικό, που έκαναν πραγματικότητα τη βράβευση της Κλινικής, δήλωσε:



«Είναι σημαντικό, να αναγνωρίζονται οι υπηρεσίες μας και από άλλους κλάδους της Ελληνικής Οικονομίας.Με μεγάλη χαρά παραλαμβάνουμε ένα ακόμη βραβείο. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες μας σε Έλληνες και αλλοδαπούς ασθενείς και θα συμβάλουμε με αυτό τον τρόπο, στην τουριστική προβολή της Δωδεκανήσου και της Ρόδου ειδικότερα».




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/3/17 08:18

    Και ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΡΕΠΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ-ΑΣΘΕΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/3/17 19:34

    Μπραβο στην κλινική. Και εις ανώτερες βραβεύσεις. Με λύπη όμως θα συμφωνήσω απόλυτα για την απρεπή συμπεριφορά των υπαλλήλων του γραφείου κίνησης. Απαράδεκτες συμπεριφορές και αγένεια στο μεγαλείο της. Πρώτη φορά βλέπω υπάλληλο στον ιδιωτικό τομέα να εξυπηρετεί το κοινό και ταυτοχρονα να ασχολείται με το facebook στο κινητό. Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/3/17 22:30

    Η κλινική ας φροντίσει πρώτα να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της ως προς το προσωπικό της που έχει ξεχάσει ποτέ πήρε τελευταία φορά ολόκληρο μισθό κάπου στο 2011 θα ήταν και ας αφήσει τα βραβεία. Όσο για αυτούς που ασχολούνται με το κινητό τι να κάνουν τα παιδιά από χόμπι πλέον πηγαίνουν στην κλινική. Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *