ροή ειδήσεων

Σήμερα στις 17.00 η δεύτερη μάχη μεταξύ Κολοσσού και Ρεθύμνου



Η νησιωτική κόντρα των φετινών Playoffs μεταφέρεται σήμερα στη Ρόδο, όπου ο Κολοσσός και το Ρέθυμνο θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά στη σειρά (17:00).

Τη νίκη που θα τον κρατήσει ζωντανό στη μάχη των Playoffs επιδιώκει ο μεν Κολοσσός, το διπλό που θα το στείλει από σήμερα στην επόμενη φάση ψάχνει το δε Ρέθυμνο. Η δεύτερη πράξη της νησιωτικής μάχης των φετινών Playoffs διεξάγεται σήμερα στις 17:00 στο Βενετόκλειο, εκεί όπου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους η 6η και η 7η ομάδα της κανονικής περιόδου. Δύο ομάδες που αναμετρώνται φέτος για πρώτη φορά στα Playoffs.


“Έχουμε μπροστά μας ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν, καθώς θέλουμε μόνο τη νίκη για να μείνουμε στα playoffs. Στο πρώτο παιχνίδι στο Ρέθυμνο χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί” δήλωσε στην ιστοσελίδα του Κολοσσού ο Γιάννης Γεωργαλλής. “Είμαστε αποφασισμένοι για το ροζ φύλλο, ώστε να κάνουμε το 1-1 και να πάμε στο τρίτο παιχνίδι στην Κρήτη, για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οπωσδήποτε θέλουμε την παρουσία του κόσμου και σ’ αυτό το παιχνίδι γιατί πιστεύω πως το αξίζουμε σαν ομάδα και ό,τι έχουμε καταφέρει και φέτος”.

Αυτό θα είναι το 24ο παιχνίδι του Κολοσσού στα Playoffs, όπου έχει απολογισμό 6-17 μετά την ήττα του πρώτου αγώνα στην Κρήτη. Στο Βενετόκλειο, πάντως, έχει απολογισμό 5-6 και θα αντιμετωπίσει σήμερα μία ομάδα που έχει κερδίσει μόνο μία φορά σε εννέα εκτός έδρας αγώνες στα Playoffs. Αυτό είναι το εκτός έδρας ρεκόρ του Ρεθύμνου (1-8), το οποίο μετράει συνολικά 5 νίκες σε 17 αγώνες στις έξι παρουσίες που -συμπεριλαμβανομένης και της φετινής- στα Playoffs.

“Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ η συνέχεια στα πλέι οφ. Όλοι μέσα στην ομάδα από τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και όλους τους υπόλοιπους θέλουμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο και θέλουμε αρχικά να περάσουμε στην επόμενη φάση” λέει από τη μεριά του ο Ανδρέας Χριστοδούλου ενόψει του αποψινού αγώνα. “Έχουμε να κερδίσουμε ακόμη μία αναμέτρηση για να περάσουμε και θα προετοιμαστούμε ανάλογα. Πάμε στη Ρόδο για να πάρουμε τη νίκη και να τελειώσουμε τη σειρά”.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *