ροή ειδήσεων

ΜΟΣΧΑ 2010! ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ο Πεταλωτής για τον Σαββίδη, τον Παπανδρέου και τον Πούτιν...



Η ΜΟΣΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ -ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ .

Τόση ώρα συζήτησης και αντεγκλήσεων για την ρουσφετολογική τροπολογία εν ονόματι της στήριξης της επιχειρηματικότητας ( πόσο επιλεκτική ευαισθησία που κάποτε ορυόμενοι την ονόμαζαν διαπλοκή ) από τον Τσίπρα και άλλη τόση καταγγελίας απο τον Μητσοτάκη , το όνομα Σαββίδης δεν τόλμησαν καν να το αναφέρουν . Και οι δύο .
´Επρεπε να παρέμβει ο Καμμένος και με τη γνωστή εθνική υπερηφάνεια να βροντοφωνάξει το όνομα σα να φώναζε "παρών" μην με ξεχάσεις κ. Σαββίδη. Μπορεί να την έφερε την τροπολογία ένας βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης για ξεκάρφωμα που ενδιαφέρεται μάλλον για τους Ξανθιώτες εργαζόμενους της ΣΕΚΑΠ (πρώην ΑΤΕ και ΣΕΚΕ, δηλαδή Κοντός) και την επιχειρηματικότητα , αλλά τη δουλειά άλλοι την κάνανε κ. Σαββίδη ...
Για την ιστορία , θυμάμαι στην επίσκεψη στην ΜΟΣΧΑ το 2010 προ Μνημονίου, όταν Πούτιν και Μεντβέντεφ είπαν στον Παπανδρέου ενώπιον της ταπεινότητός μου αλλά και δημοσίως μετά, "να απευθυνθείτε στο ΔΝΤ" , ο κ. Σαββίδης ως βουλευτής του Πούτιν επέμενε να δει τον Πρωθυπουργό. Η εισήγηση των διπλωματών μας ήταν σαφής και αρνητική για τη συνάντηση . Επιστρέφοντας λοιπόν στο ξενοδοχείο , στη ρεσεψιόν μας περίμενε απροειδοποίητα ο Σαββίδης, χωρίς πραγραμματισμένο ραντεβού και σε ενα σαλόνι της ρεσεψιόν μίλησαν για πέντε λεπτά με τον Παπανδρέου . Αργότερα αυτή η συνάντηση περιγράφηκε απο τον Σαββίδη ως δεύτερη συνάντηση του με τον Παπανδρέου για να συζητήσουν την χρηματοδότηση της χώρας απο τον Πούτιν και τον Σαββίδη , την οποία απέρριψε ο Παπανδρέου . Για να μας βάλει στο ΔΝΤ .
Αυτά τότε. Σήμερα που οι διαπλεκόμενοι έλειπαν απο το Κοινοβούλιο , κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση χτυπούσαν προσοχή ... 149 δε βουλευτές "αντιμνημονιακοί , αριστεροί, αντιδιαπλεκόμενοι" χάρισαν μερικά εκατομμύρια προστίμων .

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *