ροή ειδήσεων

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 44χρονου που παρίστανε τον αστυνομικό στη Ρόδο



Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 44χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 7 Απριλίου στη Ρόδο, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της αντιποίησης δημόσιας υπηρεσίας κατ’ εξακολούθηση, (υποδυόταν για πέντε χρόνια τον αστυνομικό της Οικονομικής Αστυνομίας) υπεξαίρεσης, της απάτης κατ’ επάγγελμα κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και της πλαστογραφίας μετά χρήσεως κατ’ επάγγελμα κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση.

Όπως ανακοινώθηκε πρόκειται για τον Αναστασιάδη Ιωάννη του Νικολάου και της Μαριάνθης γεννηθέντα την 30.03.1973 στη Ρόδο.





Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μηνός, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και στην διευκόλυνση διερεύνησης της συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου στον τηλεφωνικό αριθμό 22410-23294 & 22410-25805, για παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

altsantiri.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *