ροή ειδήσεων

47 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ



ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ..

Το γραφείο προϋπολογισμού του κράτους προ ολίγων ημερών δημοσίευσε την ενδιάμεση έκθεση με τίτλο την παγίδα του Ελληνικού χρέους. Σύμφωνα όμως με την έκθεση αυτήν οι εν λόγω κύριοι δεν αποτυπώνουν και δεν αποκαλύπτουν στο ελάχιστο την πραγματική διάσταση του.
Σταθμός (αφετηρία) για τον προσδιορισμό των οικονομικών μεγεθών και του Ελληνικού χρέους είναι η 5/5/2010, τότε που ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ επέβαλαν το ΔΝΤ στην Ελλάδα, για να ασκήσει την οικονομική εποπτεία. Οι μετέπειτα δραματικές μεταβολές στα οικονομικά μεγέθη, στα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας και στο βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, ήταν και είναι αποτέλεσμα μεθοδεύσεων, πιέσεων, τρομοκρατίας και εκβιασμών, που εύκολα μπορούν να καταδειχτούν και να καταγγελθούν στα διεθνή φόρα. Ξέρουν πολύ καλά οι διεθνείς οι τραπεζίτες αλλά και ο διοικητής της τραπέζης της Ελλάδος πως το συνολικό χρήμα που δημιούργησε ο λαός απαρχής του Ελληνικού κράτους είναι 290 δις € και αυτό έπρεπε να είναι το Ελληνικό ΑΕΠ σήμερα. Επίσης να θυμίσουμε τους κυρίους οικονομολόγους αλλά και πολιτικούς σε αυτή την χώρα πως το Ελληνικό ΑΕΠ ήταν μόνο 231 δις € το 2009, διότι η διαφορά 59 δις € φυγαδεύτηκε από τα Ελληνικά και ξένα λαμόγια σε «φορολογικούς παραδείσους», με τη σύμπραξη την συμμετοχή και την ανοχή του Ελληνικού τραπεζικού συστήματος σε όλα τα επίπεδα. Είναι χρήμα που πέρασε μέσα από το Ελληνικό τραπεζικό σύστημα και επομένως ανιχνεύσιμο και απολύτως προσδιορίσιμο. Στο φυσικό μοντέλο, το χρήμα για την εξόφληση των τόκων δημιουργείται με συμβολικό δανεισμό του κράτους από την κεντρική τράπεζα, που σημαίνει ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, με μοναδική αποστολή να συμβολίζει και να ορίζει το μέγεθος του ΠΛΟΥΤΟΥ-ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, που ως εκ τούτου είναι ΜΗ ΑΠΑΙΤΗΤΟ. Οι διεθνείς τραπεζίτες ξέρουν πολύ καλά πως ενώ για τους τόκους το κράτος μπορούσε να δημιουργήσει όλο το χρήμα σε ΔΡΑΧΜΕΣ (λειτουργικό χρέος μη απαιτητό), δημιούργησε μόνο 38%, διότι τα ωφελήματα της ΕΛΙΤ (λαμόγια) σε δραχμές δεν ήταν φυγαδεύσιμα εύκολα στο εξωτερικό. Η ΕΛΙΤ (λαμόγια) μεθόδεψαν δυο πράγματα ταυτόχρονα. 1. Μεθόδεψαν το μέγιστο χρέος που μπορούσαν να δημιουργήσουν σε συνάλλαγμα, δηλαδή διακρατικό χρέος 70 δις €. Το συνάλλαγμα του διακρατικού χρέους μαζί με το συνάλλαγμα (40 δις €) από το εξωτερικό ισοζύγιο, δημιούργησαν συνάλλαγμα 110 δις €. Η ΕΛΙΤ απέσπασε το μέγιστο μερίδιο που επιτρέπει η παγκόσμια καταστροφική σταθερά στα πολύπλοκα συστήματα, ήτοι φ*110=59 δις € και τα φυγάδεψε στο εξωτερικό. 2. Μεθόδεψαν την κατάργηση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ (της δραχμής), ώστε το νόμισμα της χώρας να είναι απευθείας συνάλλαγμα, ώστε το ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΧΡΕΟΣ για τους τόκους να είναι απευθείας ανταλλάξιμο, ώστε η φυγάδευση των ωφελημάτων να γίνεται άμεσα από το τραπεζικό σύστημα και χωρίς δυσκολίες..
Στην χώρα αυτήν όταν θα αναλάβει την διακυβέρνηση της ένα σοβαρό και υπεύθυνο πολιτικό προσωπικό και συστήσει επιτροπή λογιστικού ελέγχου ένα είναι το σίγουρο και το ξέρουν πολύ καλά οι διεθνείς τραπεζίτες και τα έμμισθα πολιτικά τσιράκια τους εντός και εκτός χώρας..ότι ο πραγματικός δανεισμός του Ελληνκού δημοσίου ήταν 70 δις €, που μαζί με τους τόκους έγινε χρέος 110 δις €. Θα διαπιστώσει επίσης ότι οι δανειστές ήξεραν και συνέπραξαν με τα λαμόγια και πρέπει να καταγγελθούν ως συνυπεύθυνοι και να οδηγηθούν στην Ελληνική και διεθνή δικαιοσύνη.
Επίσης οι διεθνείς τραπεζίτες ξέρουν πολύ καλά πως το 2010 το Ελληνικό δημόσιο χρέος ήταν 110 δις ευρώ μαζί με τους τόκους. Δηλαδή ακριβώς όσο είχε παραδεχτεί ο τότε Διευθυντής του ΔΝΤ. Στα επτά χρόνια που πέρασαν μέχρι σήμερα (Φεβρουάριος 2017), η Ελλάδα εξόφλησε 63 δις € και απέμεινε πραγματικό για να εξοφληθεί χρέος 47 δις €. Η Ελλάδα πρέπει να παραδεχτεί ΧΡΕΟΣ = 47 δις € και πρέπει να καταγγείλει την κάθε παραπανίσια απαίτηση από τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ως δόλια, καταχρηστική και εγκληματική, στο όνομα της οποίας επέβαλαν ύφεση, φτωχοποίηση, γενοκτονία και κάθε είδους δεινά στον Ελληνικό λαό. Δόλια και καταχρηστική απαίτηση, διότι πρόκειται για ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΗ ΑΠΑΙΤΗΤΟ, που δημιουργείται από το τραπεζικό σύστημα μόνο συμβολικά, για να συμβολίζει το σταθερό κεφάλαιο, δηλαδή τον πλούτο της επικράτειας. Όλα τα κράτη του πλανήτη είναι χρεωμένα στους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ με ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΧΕΟΣ, το οποίο εύλογα δεν έγινε ποτέ απαιτητό. Η συνολική μετρήσιμη οικονομική ζημιά 31 δις € που υπέστη η χώρα την περίοδων της επταετίας των μνημονίων είναι ένα μέγεθος μετρήσιμο και το οποίο αποτυπώνεται από την μείωση του ΑΕΠ. Αυτή ζημιά αφαιρείται αμέσως από το χρέος και απομένει ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ = (47-31) = 16 δις €. Η Ελλάδα θα αντισταθμίσει το υπόλοιπο 16 δις € χρέος με τις παράλληλες ζημιές, που υπέστη στην υγεία και στη μείωση του πληθυσμού της. Επίσης θα το αντισταθμίσει με το φυγαδευμένο χρήμα των λαμόγιων και θα ανακοινώσει ΧΡΕΟΣ ΜΗΔΕΝ.
Ο δυνάστης (οι Διεθνείς τραπεζίτες κατ ευφημισμό δανειστές), ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ στο Εθνικό Νόμισμα (χρησιμοποιώντας προπαγάνδα, απειλές και τρομοκρατία), γιατί μόνο με την Ελλάδα παγιδευμένη στο ευρώ θα αρπάξει το 62% από το χρήμα της και το 62% από τον πλούτο της (όπως είναι ο σχεδιασμός που εφαρμόζει από το 2010 και μετά μέχρι το 2039). Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ είναι μοναδική διέξοδος και πρέπει να γίνει με πρωτοβουλία του Ελληνικού λαού. Χρειάζεται γνώση, σχεδιασμός και βεβαιότητα.Μια γνώση που οι διεθνείς τραπεζίτες την ξέρουν πολύ καλά και την έχουν κρύψει μεθοδευμένα από τους λαούς αλλά ακόμη και από τα διεθνή οικονομικά πανεπιστήμια.
Οι ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ από το 1700 και επί 250 χρόνια ασκώντας το λειτούργημά τους, απέκτησαν την κρίσιμη και καθοριστική ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, συναρμοσμένη στο φυσικό μοντέλο καταστροφής, αυτοσυντήρησης και ανανέωσης των πραγμάτων. ΕΜΠΕΙΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ (χωρίς επίγνωση), που απέκτησαν με δοκιμές και πειράματα επάνω στους λαούς (πόλεμοι, αποικιοκρατία ιμπεριαλισμός) και η οποία κόστισε 200 εκατομμύρια νεκρούς και αμέτρητη οδύνη και δυστυχία. Αυτοί έθεσαν τη ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ σε παγκόσμια εφαρμογή από το 1945 έως το 2010, με αποτέλεσμα άνευ προηγουμένου ευημερία της ανθρωπότητας. Ταυτόχρονα κατάφεραν με όλους τους τρόπους να είναι αφανείς, να «στεγανοποιήσουν» τη γνώση και να την κρατήσουν μυστική από τους λαούς. Η εφαρμογή της μυστικής γνώσης για τη φυσική λειτουργία του χρήματος, προσέδωσε στους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ κολοσσιαία δύναμη και τους κατέστησε ικανούς να μεθοδέψουν την απόλυτη κυριαρχία τους. Μέρος της γνώσης που απέκτησαν, είναι οι νομοτέλειες των πολύπλοκων συστημάτων, όπως είναι το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα. Οι ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ «ξέρουν» πως για να γίνουν απόλυτοι κυρίαρχοι, πρέπει να γίνουν ιδιοκτήτες του 62% του παγκόσμιου πλούτου και του 62% του παγκόσμιου χρήματος. Γι αυτό και κατήργησαν το φυσικό μοντέλο λειτουργίας του χρήματος παγκοσμίως, ως κατωτέρω. 1. Κατήργησαν τη χορήγηση δανείων στους λαούς, ώστε οι λαοί να πάψουν να είναι εργοδότες και ανεξάρτητοι παραγωγοί πλούτου. 2. Κατήργησαν το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Δηλαδή κατήργησαν τη δυνατότητα του κράτους να δημιουργεί δικό του χρήμα για δημόσιες επενδύσεις και κοινωνικές παροχές. Με συνέπεια οι λαοί να μην εξοφλούν τους τόκους των δανείων και να χάνουν τις περιουσίες τους. Μόλις το καταφέρουν, οι ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ θα είναι απόλυτοι δυνάστες σε ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (Σοβιέτ των διεθνών Τραπεζιτών), όπου δεν θα υπάρχουν αυτοκυρίαρχα κράτη έθνη όπως τα ξέραμε, αλλά κρατικά μορφώματα, με τους λαούς χωρίς ιδιοκτησία και χωρίς εξουσία να αποφασίζουν για τη μοίρα τους. Οι λαοί χωρίς γνώση, χωρίς διανοούμενους και χωρίς μπούσουλα, θα υποταχτούν στη μοίρα που τους ετοίμασαν.


ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΩΣ ΦΑΙΔΡΗ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ






























http://bankstersae.blogspot.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *