ροή ειδήσεων

Επένδυση ύψους 500.000 ευρώ στον Κολοσσό με φόντο την Ευρώπη



Ο επιχειρηματίας Γιάννης Χατζηλαζάρου ανακοίνωσε στο ΔΣ του Κολοσσού πως θα βάλει 500.000 ευρώ για την ανακατασκευή στο Βενετόκλειο, ώστε στο μέλλον να πληρεί τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή ευρωπαϊκών αναμετρήσεων.

Ο Κολοσσός ετοιμάζεται για τα playoffs της Stoiximan.gr Basket League, όμως στη Ρόδο τα νέα είναι ευχάριστα, αναφορικά με το μέλλον και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι καθώς αφορούν στο γήπεδο το οποίο αγωνίζεται η ομάδα και για το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύς λόγος.


Συγκεκριμένα, στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ ανακοινώθηκε πως θα μπει το ποσό των 500.000 ευρώ για την ανακατασκευή στο Βενετόκλειο, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις με στόχο στο μέλλον οι “θαλασσί” να παλέψουν για να βγουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να μπορούν φυσικά να παίξουν στο “σπίτι” τους.

Το πρώτο και το πιο δύσκολο βήμα για τον στόχο που ονειρεύονται στη Ρόδο αφορά το κλειστό αφού απαιτούνται αρκετά χρήματα, ώστε να προχωρήσουν οι εργασίες και να έχουν το ανάλογο αποτέλεσμα, ωστόσο την λύση έδωσε ο επιχειρηματίας Γιάννης Χατζηλαζάρου που είναι ένας εκ των μεγαλομετόχων και βασικών χορηγών του Κολοσσού.

Όπως τόνισε στη διάρκεια του ΔΣ θ' αναλάβει να καλύψει όλο το ποσό που αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ, με σκοπό το Βενετόκλειο ν' αλλάξει για τα καλά όψη. Όπως γίνεται αντιληπτό μια τέτοια κίνηση αλλάζει για τα καλά την ιστορία του Κολοσσού για τα επόμενα χρόνια και δίνει επιπλέον κίνητρο, στην ομάδα της Ρόδου να παλέψει και να διεκδικήσει την έξοδο της στην Ευρώπη.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *