ροή ειδήσεων

Τρία χρόνια με αναστολή για τα τζάμια 9 αυτοκινήτων που έσπασε στην Παναγιά Τσαμπίκα!



Ο 40χρονος βρέθηκε στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου και καταδικάστηκε με αναστολή με το ελαφρυντικό του... μειωμένου καταλογισμού

Τουλάχιστον 9 αυτοκίνητα που βρήκε σταθμευμένα στην περιοχή της Παναγιάς Τσαμπίκας στον Αρχάγγελο, κατάφερε να διαρρήξει αφού προηγουμένως έσπαγε το τζάμι με πέτρα, ένας 40χρονος από τις Καλυθιές, ο οποίος όμως πιάστηκε στα… δίχτυα που του είχαν στήσει οι αστυνομικοί της περιοχής και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Ο 40χρονος βρέθηκε προχθές στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου όπου και κρίθηκε ένοχος με το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών με τριετή αναστολή.

Όπως τόνισε και η συνήγορος του κ. Κατερίνα Μαραγκού ο 40χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα για τα οποία μάλιστα στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί.

Η προσαγωγή του 40χρονου είχε γίνει το απόγευμα στις 20 Μαΐου 2011, μετά από πληροφορίες που αξιοποίησαν οι άνδρες του ΑΤ Αρχαγγέλου. Από την έρευνά προέκυψε πάντως ότι

α) κατά το χρονικό διάστημα από 16-01-2011 έως 19-05-2011 παραβίασε συνολικά εννέα (9) σταθμευμένα ΙΧΕ αυτοκίνητα, σπάζοντας με πέτρα τα τζάμια των θυρών τους, στην περιοχή «Παναγία Τσαμπίκα Υψηλή» Αρχαγγέλου Ρόδου, από τα οποία αφαίρεσε χρήματα , κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα και

β) την 14 και 19-05-2011 στην προαναφερόμενη περιοχή και με την ίδια μέθοδο προκάλεσε φθορές σε τέσσερα σταθμευμένα ΙΧΕ αυτοκίνητα.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο χρυσές αλυσίδες και μία κάρτα αναλήψεως χρημάτων, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους , ενώ τα λοιπά αφαιρεθέντα αντικείμενα όπως ομολόγησε , τα απέρριπτε σε κάδους απορριμμάτων .

Ο δράστης δεν συνελήφθη , λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου όμως σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.
protothema.gr
Πηγή : rodiaki.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *