ροή ειδήσεων

Στο Νότιο Αιγαίο η φετινή Aegean Regatta



Σύσκεψη για την Aegean Regatta 2017 πραγματοποιήθηκε χθες στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Γιάννη Γιαννέλλη, ως προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής της Aegean Regatta, ενώ συμμετείχε ο Πρόεδρος ΕΑΘ/ΕΙΟ Λάζαρος Τσαλίκης, εκπρόσωποι Ιστιοπλοϊκών Ομίλων που συμμετέχουν στην διοργάνωση και στελέχη της Υπηρεσίας.


Η φετινή Aegean Regatta θα ξεκινήσει από το Ιερό νησί της Πάτμου και θα καταλήξει στην κοσμοπολίτικη Ρόδο, με ενδιάμεσους σταθμούς την Αστυπάλαια και Νίσυρο. Ημερομηνία διεξαγωγής είναι από 19 με 26 Αυγούστου 2017 και Διοργανωτής Όμιλος είναι ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου.

Πρόκειται για ένα καταξιωμένο θεσμό στα ναυταθλητικά δρώμενα της χώρας, που έχει αγκαλιαστεί όχι μόνο από τους Αιγαιοπελαγίτες Ιστιοπλόους αλλά και από όλους τους Ιστιοπλόους της Ελλάδας και διεθνώς.

Η Aegean Regatta έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, από το 2001 που ξεκίνησε μέχρι και σήμερα, να τονώσει τα ακριτικά νησιά μας, να φέρει σε επαφή ιστιοπλόους από την μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη, αλλά και να δώσει την δυνατότητα σε πολλά ξένα πληρώματα να γνωρίσουν το νησιωτικό πολιτισμό.

ert

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *