ροή ειδήσεων

Το ''ευχαριστώ'' του Ευκλή σε όσους βοήθησαν τον Κώστα Γεωργαντά!



Το Δ.Σ του Ευκλή Σορωνής εκπροσωπώντας τους αθλητές, τους προπονητές, αλλά και όλο το χωριό μας, με αφορμή τον σοβαρότατο τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας Κώστα Γεωργαντά σε τροχαίο, νιώθει υποχρέωσή του, να ευχαριστήσει δημόσια:

•Τους τραυματιοφορείς και όλο το προσωπικό του ΕΚΑΒ για την ταχύτατη και άμεση ανταπόκρισή τους, αφού βρέθηκαν στον τόπο του ατυχήματος εντός 5 λεπτών, με αποτέλεσμα να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος για τον Κώστα.
•Τη διοίκηση, το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, που από την πρώτη στιγμή, υπερέβαλλαν εαυτούς, προκειμένου να γίνει ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, για να αντιμετωπιστεί ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα.
•Τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά και άμεσα, στο αίτημα για τη διακομιδή του Κώστα στην Κρήτη, προκειμένου να εισαχθεί στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, καθώς και το προσωπικό του C–130, που διενήργησε ταχύτατα και με ασφάλεια την αερομεταφορά.
•Ιδιαιτέρως τον βουλευτή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρη Γάκη, που από την πρώτη στιγμή, βρέθηκε επί μακρόν στο πλευρό του Κώστα στο ΓΝΡ, αλλά και φρόντισε όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνταν, για την διακομιδή και την εισαγωγή του στο ΠΑΓΝΗ, καθημερινά δε είναι σε επικοινωνία μαζί μας, για να ενημερώνεται.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ανθρώπινα βρέθηκαν με οποιοδήποτε τρόπο δίπλα στον Κώστα, αποδεικνύοντας ότι ακόμα υπάρχουν αξίες, ανθρωπιά και αλληλεγγύη. Στον Κώστα μας, ευχόμαστε να βγει νικητής στον δυσκολότερο αγώνα της ζωής του και ήμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρει, γιατί είναι γεννημένος νικητής. Κώστα θα είμαστε δίπλα σου, σε ότι χρειαστείς. Η μεγάλη οικογένεια του ΕΥΚΛΗ Σορωνής και όλοι όσοι σε γνωρίζουμε και σε αγαπάμε, σε περιμένουμε σύντομα να επιστρέψεις, γερός, δυνατός και υγιής. Η φανέλα με το 9, σε περιμένει''.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *