ροή ειδήσεων

Λυκογιάννης: «Καταπληκτική χρονιά για τον Κολοσσό»



Απόλυτα ικανοποιημένος με την πορεία του Κολοσσού Ρόδου στο φετινό πρωτάθλημα δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης μετά τη νίκη επί των Τρικάλων.

«Καλό Πάσχα με υγεία σε όλους. Ο βασικός στόχος που είχαμε για σήμερα επετεύχθη. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι με δημιουργία. Είχαμε μεγάλη ενέργεια και έπαιξαν όλα τα παιδιά. Κρατήσαμε μία ομάδα που έχει καλούς σκόρερ χαμηλά. Αν εξαιρέσουμε τα λάθη που ήταν πολλά, πήγαμε καλά και κλείσαμε την κανονική περίοδο όπως θέλαμε, με νίκη. Μόνο αύριο θα έχουμε ρεπό. Θα δουλέψουμε τις υπόλοιπες ημέρες και θα προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ.


Ανεξαρτήτως τελικής κατάταξης, ήταν μια καταπληκτική χρόνια για εμάς. Μένοντας πιστοί σε ό,τι κάνουμε τα δύο χρόνια εδώ. Κάναμε βήματα μπροστά, ανεξάρτητα αν είμαστε στην έβδομη θέση με ισοβαθμία», δήλωσε ο προπονητής του Κολοσσού.

Από την πλευρά των παικτών, ο Χρήστος Σαλούστρος τόνισε: «Καλό Πάσχα με υγεία. Παίξαμε ένα πολύ όμορφο ματς σήμερα. Ευχαριστήσαμε και το κοινό να τους ευχαριστούμε που ήρθαν. Αν εξαιρέσουμε δύο κακές παρενθέσεις, ειδικά το ματς με το Λαύριο όπου βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας. Θεωρώ ότι το όνειρο που είχαμε στο μυαλό μας, μόνοι μας το κάναμε να μην υφίσταται πλέον, αλλά θεωρώ ότι έχουμε χρόνο να αναπληρώσουμε.

Μπαίνουμε ως έβδομοι στα πλέι οφ. Το Ρέθυμνο είναι μία ομάδα που μας ταιριάζει αθλητικά. Θα προετοιμαστούμε για τη σειρά και θεωρώ ότι έχουμε να δείξουμε πολλά πράγματα και να είμαστε ανταγωνιστικοί για τη συνέχεια».

Ο προπονητής των Τρικάλων, Γιάννης Καστρίτης, ανέφερε: «Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Για εμάς, αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Μίας ομολογουμένως πολύ επιτυχημένης σεζόν και δεν το λέω βάσει του τελικού αποτελέσματος. Αλλά, γιατί είχαμε τη χαρά και την τιμή να συνεργαστούμε με παιδιά όπως ο Αλέξανδρος. Όλοι οι Έλληνες και οι ξένοι παίκτες ήταν το ίδιο. Κάθε μέρα έβαζαν συναίσθημα και προσπάθεια σε αυτό που έκαναν. Ποτέ δεν εγκαταλείψαμε. Ενωμένοι στα δύσκολα και στα εύκολα. Η διοίκηση ήταν πάντα δίπλα και ο κόσμος δεν σταμάτησε να μας στηρίζει.

Ήμασταν ενωμένοι όλη τη χρονιά και νομίζω ότι άπαντες ευχαριστηθήκαμε το αποτέλεσμα στη διάρκεια όλων αυτών των μηνών, αλλά και τη βαθμολογική κατάταξη. Να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες και να τους ευχηθώ τα καλύτερα. Μόνο καλό να συναντήσουν από εδώ και πέρα.

Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για τη στήριξη και την προσπάθεια. Τον φυσιοθεραπευτή και τον φροντιστή που κάνουν τη… βρώμικη δουλειά που λέμε εμείς. Να ευχαριστήσω όλους όσοι είναι στη διοίκηση, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Με τη σειρά μου να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Κολοσσό στα πλέι οφ και καλή Ανάσταση».

Ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης από πλευράς παικτών, τόνισε: «Θα αφήσω τον κόουτς να μιλήσει για το παιχνίδι το σημερινό. Θέλω να μιλήσω για μένα και τα Τρίκαλα και τη σχέση που έχω χτίσει εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες που είχα. Τους προπονητές και τον κόουτς που με εμπιστεύτηκε αυτή τη χρονιά. Θέλω να πω ότι είχα ένα δύσκολο καλοκαίρι, με μία δύσκολη εγχείρηση. Παρ’ όλα αυτά, ο κόουτς με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε τις ευκαιρίες και θεωρώ ότι θα μπορούσα να δώσω περισσότερα.

Είμαι ευτυχισμένος που γνώρισα κόσμο στα Τρίκαλα. Τη διοίκηση του φιλάθλους, τα πάντα. Να ευχαριστήσω όλους, για όλα όσα μου έδωσαν αυτά τα τρία χρόνια. Καλή επιτυχία στη Ρόδο στα πλέι οφ και στον κόουτς (σ.σ. Καστρίτη) για την επόμενη χρονιά αν και ευελπιστώ να είμαστε μαζί».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *