ροή ειδήσεων

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝ ΙΤΑΛΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΠΡΟ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ GIANLUCA BOUONANNO ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ.
Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS


ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΙΧΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΟ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ.


ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.


ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟΤΕΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ

http://bankstersae.blogspot.gr

Σχόλια

Δείτε επίσης

εικόνα της ημέρας

εικόνα της ημέρας
loading...
Εγγραφείτε τώρα!