ροή ειδήσεων

Ανακοινώνει το γήπεδο του Παναθηναϊκού ο Τσίπρας!



Μέχρι τη Μ.Τετάρτη αναμένονται οι επίσημες εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα για την ανάπλαση της «Νέας Αθήνας», που θα περιλαμβάνουν και το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή.



Δεν σταματούν οι εξελίξεις για το νέο "σπίτι" του Τριφυλλιού, καθώς μετά το γήπεδο της ΑΕΚ, η κυβέρνηση προωθεί άμεσα κι εκείνο του Παναθηναϊκού.

Ως τη Μεγάλη Τετάρτη μάλιστα αναμένεται ο Αλέξης Τσίπρας να εξαγγείλει όλο το σχέδιο για τη «Νέα Αθήνα», στο οποίο βέβαια περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων και το γήπεδο στο Γουδή, σύμφωνα με το "Goal".

Εδώ και λίγα 24ωρα εξάλλου ο Πρωθυπουργός έχει πάρει στα χέρια του από τα αρμόδια υπουργεία το τελικό σχέδιο των επικείμενων αναπλάσεων στον κεντρικό ιστό της Αθήνας. Την ίδια στιγμή εκείνο που λέγεται είναι ότι ο κ.Τσίπρας φέρεται να έχει ήδη ζητήσει από τους στενούς συνεργάτες του να προετοιμάσουν άμεσα και τις ομάδες εργασίας ανά εμπλεκόμενου στο πρότζεκτ υπουργείο, ώστε μετά το Πάσχα να προετοιμαστεί και το νομοθετικό πλαίσιο, πάνω στο οποίο θα στηριχτεί το πρότζεκτ της "Νέας Αθήνας".

Πρόθεση της κυβέρνησης εξάλλου είναι το σύνολο του νομοθετικού πλαισίου να είναι έτοιμο για να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή, ως τον Ιούλιο.

Να σημειωθεί από εκεί και πέρα ότι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μπαλτάκος συνάντησε μεταξύ άλλων το τελευταίο διάστημα και τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, για το θέμα του γηπέδου. Η συνάντηση έγινε στο Δημοτικό Μέγαρο κι αναλύθηκαν όλες οι παράμετροι του πρότζεκτ, καθώς επίσης κι όλα όσα παρουσιάστηκαν από τον Αλέξη Τσίπρα και τα υπόλοιπα κυβερνητικά στελέχη.

Μάλιστα ο Γιώργος Καμίνης εμφανίζεται να υποδέχτηκε πολύ "ζεστά" το σχέδιο για τη "Νέα Αθήνα", κάτι που δείχνει προφανώς και τις προθέσεις του για τη συνέχεια, αφενός γιατί θα γίνει μία μεγάλη ανάπλαση στην πρωτεύουσα κι αφετέρου γιατί θα απεγκλωβιστεί ο Δήμος από τη "Διπλή Ανάπλαση".

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *