ροή ειδήσεων

Ο Στάθης Ψάλτης έμαθε για τον καρκίνο από την τηλεόραση – Ποια ήταν η τελευταία του επιθυμία;



Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 ετών άφησε ο Στάθης Ψάλτης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες πέντε ημέρες διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση και χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Spirto, o Στάθης Ψάλτης δεν είχε πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασής του. Μάλιστα, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός του ο ίδιος ενημερώθηκε από τι ακριβώς πάσχει από τα μέσα ενημέρωσης και συγκεκριμένα από την τηλεόραση κι όχι από την οικογένειά του, η οποία προφανώς δεν είχε το κουράγιο να του πει την αλήθεια ή δεν ήθελε να του αποκαλύψει τη σοβαρότητα της κατάστασής του, για να μην καταρρακωθεί. Κι όμως ο αγαπημένος ηθοποιός, είχε το σθένος να δεχτεί το πρόβλημά του και να το περνά με ένα μεγάλο όπλο που τον χαρακτήριζε πάντα: το χιούμορ του.


Ποια ήταν όμως η τελευταία επιθυμία του ηθοποιού;

Εργαζόμενοι στον Άγιο Σάββα μεταφέρουν στην εφημερίδα Spirto το εξής συγκλονιστικό περιστατικό. Λίγο πριν μεταφερθεί στην εντατική ο δημοφιλής ηθοποιός. ο ιερέας του νοσοκομείου έκανε βόλτα στους θαλάμους. Κάποια στιγμή πέρασε κι από το δωμάτιο όπου νοσηλευόταν ο Στάθης Ψάλτης.
«Παρακάλεσα τον Θεό να έρθει ένας παπάς και ήρθες εσύ. Σε παρακαλώ θέλω να κοινωνήσω», είπε ο ηθοποιός. Ο ιερέας κατέβηκε στο ναό, έφτιαξε θεία λειτουργία και τον κοινώνησε. Ο Στάθης Ψάλτης δεν το είχε πει αυτό σε κανέναν, ούτε στην οικογένειά του. Ήταν η τελευταία του επιθυμία. Το Μεγάλο Σάββατο, όταν πλέον είχε μπει στην εντατική, ο ιερέας πέρασε ξανά για να τον δει. «Έλα κάθισε δίπλα μου», του είπε ο αγαπημένος ηθοποιός. Ο ιερέας σύμφωνα πάντα με την εφημερία, κάθισε δίπλα του για δυο ώρες και λίγο αργότερα άρχισε η ραγδαία επιδείνωση της κατάστασής του.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *