ροή ειδήσεων

Καμμένος: Το ότι κυκλοφορεί ελεύθερος ο Σημίτης είναι ευθύνη όλων μας


Δριμεία επίθεση στον Κώστα Σημίτη, με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξή του, εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος. «Είναι ο πρωθυπουργός του χρηματιστηρίου. Το ότι κυκλοφορεί ελεύθερος ο κ. Σημίτης είναι ευθύνη όλων μας» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, στη συνέντευξή του στη Real News, χαρακτηρίζει ως εφιάλτη την πρόσφατη επανεμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού, ενώ στο σχόλιο του κ. Σημίτη ότι η διαφθορά είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και δεν χρειάζεται εξεταστικές επιτροπές, ο κ. Καμμένος απαντά: «Είναι ο πρωθυπουργός του χρηματιστηρίου, ο πρωθυπουργός του Παπαντωνίου, ο πρωθυπουργός του Τσοχατζόπουλου, ο πρωθυπουργός που πρότεινε στους Έλληνες να αγοράσουν μετοχές, ενώ ο ίδιος και οι δικοί του πωλούσαν. Το ότι κυκλοφορεί ελεύθερος ο κ. Σημίτης είναι ευθύνη όλων μας».

Ερωτηθείς για το αν συμφωνεί με την άποψη ότι υπάρχει ώσμωση μεταξύ του κ. Σημίτη και άλλων εκσυγχρονιστών με τη ΝΔ, ο υπουργός απαντά: «Αυτή δεν είναι ώσμωση, είναι τα "καυσαέρια" του κ. Σημίτη, τα οποία έχουν εισέλθει στον χώρο της ΝΔ».

Για την κόντρα των τελευταίων ημερών μεταξύ της κυβέρνησης και του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, ο κ. Καμμένος απαντά: «Όσο ο κ. Στουρνάρας επιμένει στις συναντήσεις με το παρελθόν του, νομίζω ότι με αυτά που κάνει δημιουργεί ο ίδιος πρόβλημα, και όχι η κυβέρνηση προς τον κ. Στουρνάρα».

Ο κ. Καμμένος υποστηρίζει ότι τα αδικήματα της εποχής Παπαντωνίου στα εξοπλιστικά δεν έχουν παραγραφεί, καθώς αφορούν σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και προσθέτει πως «αν ελπίζουν στη παραγραφή, θα πρέπει να τους ενημερώσουν οι συνήγοροί τους ότι δεν πρόκειται να γλιτώσουν».

Ξεκαθαρίζει, ακόμα, ότι «δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο» να ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ που αφορά τον διαχωρισμό κράτους - Εκκλησίας και αναφέρει ότι για την συνταγματική αναθεώρηση το κόμμα του προτείνει την κατάργηση περί ευθύνης υπουργών και την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από τον λαό.

Τέλος, για την τουρκική προκλητικότητα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εκφράζει τη βεβαιότητα ότι «η Τουρκία, μέσα σε αυτόν τον παραλογισμό του Προέδρου Ερντογάν, που διαφαίνεται πλέον όχι μόνο απέναντι σε εμάς αλλά απέναντι και στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και τη Ρωσία, μπορεί να προκαλέσει το ο,τιδήποτε. Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *