ροή ειδήσεων

Πανικός στον αέρα σε αεροπλάνο που γέμισε καπνό εν μέσω πτήσης



Τις στιγμές αγωνίες που πέρασαν οι επιβάτες αεροσκάφους που γέμισε καπνό ενώ βρισκόταν στον αέρα καταγράφει το παρακάτω βίντεο. Όπως φαίνεται, ένας από τους κινητήρες τυλίχτηκε στις φλόγες λίγο μετά την απογείωση του αεροπλάνου από το Port Harcourt της Νιγηρίας με προορισμό το Λάγκος.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι επιβάτες προσεύχονταν και έκλαιγαν την ώρα που το πλήρωμα ετοιμαζόταν για αναγκαστική προσγείωση. Οσμή καμένου υπήρχε από περίπου είκοσι λεπτά μετά την απογείωση και στη συνέχεια το αεροσκάφος γέμισε καπνό.

Οι επιβάτες ήταν 53, ανάμεσά τους κι ένα βρέφος 7 μηνών.


Καθώς ο καπνός γέμιζε την καμπίνα, οι μάσκες οξυγόνου δεν έπεσαν πάνω από τα καθίσματα κι έτσι ζητήθηκε από τους επιβάτες να καλύψουν τη μύτη και το στόμα τους με πετσέτες που τους έδωσε το πλήρωμα.

Μία από τους επιβάτες ήταν και η Oriakwu Okwesilieze. «Γλίτωσα από τον θάνατο. Ακόμα τρέμω, δεν μπορώ να ξεχάσω αυτή την εμπειρία. Για μισή ώρα προσευχόμασταν καθώς το αεροπλάνο γέμιζε καπνό» έγραψε στο Twitter.


Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Νιγηρίας και ο αερομεταφορέας στον οποίο ανήκει το αεροσκάφος διερευνούν το περιστατικό.



Πηγή: newsbeast.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *