ροή ειδήσεων

Οι ομογενείς του Μπρίσμπαν στο πλευρό της Ελλάδας



Ο επίτιμος πρόξενος της Ελλάδας στο Μπρίσμπαν Τζιμ Ράπτης, με τον Ανδρέα Λιβέρη και την Ελληνίδα νοσηλεύτρια Ελένη Ζάχου, που προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στους πρόσφυγες της Ελλάδας
05 April 2017

Εκδήλωση της χρονιάς για την ομογένεια του Μπρίσμπαν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο μεγάλος χορός «Brisbane Gala Dinner» που οργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου το The Hellenic Initiative Australia. Παρευρέθηκαν πολυάριθμοι διακεκριμένοι ομογενείς στην εκδήλωση αυτή που στόχο είχε την ενημέρωση για την προσπάθεια που γίνεται να στηριχθεί η Ελλάδα αλλά και την συγκέντρωση χρημάτων για την χρηματοδότηση των σχετικών πρωτοβουλιών.

Κύριος ομιλητής ήταν ο εμπνευστής της όλης προσπάθειας και πρόεδρος του Hellenic Initiative, Ανδρέας Λιβέρης ο οποίος διορίστηκε πρόσφατα από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ επικεφαλής του Βιομηχανικού Συμβουλίου των ΗΠΑ.

Ο κ. Λιβέρης που γεννήθηκε στο Ντάργουιν (με καταγωγή από το Καστελόριζο) και μεγάλωσε στο Μπρίσμπαν υπήρξε επίσης σύμβουλος των πρώην Αμερικανών προέδρων Κλίντον και Ομπάμα.

Στην ίδια εκδήλωση μίλησε και ο Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, από τους ιδρυτές του οργανισμού «Μπορούμε».

Ο οργανισμός Hellenic Initiative Australia σε συνεργασία με τον ελλαδικό οργανισμό «Μπορούμε», που βοηθά τους δεινοπαθούντες συμπατριώτες μας, έχει απευθύνει έκκληση στους νέους της παροικίας μας που θα επισκεφθούν την γενέτειρα φέτος το καλοκαίρι να διαθέσουν λίγη από την ώρα τους, στη συλλογή τροφίμων.

«Συνεργαζόμενοι με τον οργανισμό «Μπορούμε», δημιουργήσαμε μία μοναδική ευκαιρία για τους Ελληνοαυστραλούς νέους που θα επισκεφθούν την Ελλάδα φέτος να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προκειμένου να βοηθήσουν τους δεινοπαθούντες συμπατριώτες μας» είπε ο πρόεδρος του Hellenic Initiative Australia, Νικ Πάπας.

neoskosmos

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *