ροή ειδήσεων

Καθαρίστρια «συνέλαβε» κλέφτη στο νοσοκομείο Ρόδου



Μια 35χρονη γυναίκα δεν δίστασε να πιαστεί μέχρι και στα χέρια με 22χρονο ληστή που εντόπισε να παραβιάζει τα ντουλάπια και να κλέβει τις τσάντες στα αποδυτήρια των εργαζομένων στην καθαριότητα στο νοσοκομείο της Ρόδου.

«Τον βλέπω μέσα και τον ρωτάω: "Τι θέλεις εσύ εδώ;". Λέει: "Ψάχνω τη γιαγιά μου", κάτι ασυναρτησίες. Φωνάζω δυνατά να έρθει η προϊσταμένη μου που ήταν στο διπλανό γραφείο, μου όρμησε, με έπιασε από τον λαιμό. Εγώ προσπάθησα να του ξεφύγω. Έχωσα μια κλωτσιά στα αχαμνά από κάτω, εκεί μπόρεσα και ξέφυγα. Πόνεσε, ήρθαν μετά οι σεκιούριτι και τον έπιασαν», δήλωσε η ίδια στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Όπως καταγγέλλει, ο ληστής είχε προλάβει να παραβιάσει ένα ντουλάπι και να αφαιρέσει από την τσάντα συναδέλφου της 45 ευρώ.

«Θα με έπνιγε. Αν δεν του έχωνα την κλωτσιά από κάτω θα με έπνιγε. Βασικά νευρίασα γιατί σκέφτηκα ότι μας έχουν ξανακλέψει και δεν ήθελα να τον αφήσω να φύγει έτσι. Ήθελα να τιμωρηθεί γι’ αυτό το πράγμα. Βέβαια τώρα σκέφτομαι ότι αν είχε μαχαίρι μπορούσε να μου κάνει μεγαλύτερη ζημιά».

Ο δράστης συνελήφθη από άντρες της ασφάλειας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές.



newsbeast

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *