ροή ειδήσεων

Ο υπερβάλλον ζήλος της τροχαίας... κατά δημοτικών οχημάτων


Αναγνώστης: Στις 6/4/2017 ημέρα Πέμπτη ήμουν στην περιοχή του Μανδρακιού για να κάνω όπως κάθε μέρα την πρωινή μου βόλτα. Βλέποντας τα παρτέρια σκέφτηκα την παλιά ομορφιά τους με τα πολύχρωμα λουλούδια και μυρωδιές τους. Φτάνοντας στα τελευταία παρτέρια, είδα επιτέλους συνεργείο του Δήμου να φυτεύουν ωραία πολύχρωμα λουλούδια. Κάποιοι λιγοστοί τουρίστες άρχισαν να φωτογραφίζουν με θαυμασμό τα άνθη. 
Μία τροχονόμος (πρώην Δημοτική Αστυνόμος) άρχισε να γράφει κλήση για το υπηρεσιακό αμάξι, ενώ οι υπάλληλοι την εξηγούσαν ότι μέσα είχαν εργαλεία και φυτά τα οποία θα τα είχαν φυτεύσει σε λίγη ώρα και θα έφευγαν. Το όργανο απαίτησε να μετακινήσουν το αμάξι. Αυτοί πάλι της εξήγησαν ότι το αμάξι είχε πρόβλημα και μπορούσε να σβήσει η μηχανή του ξαφνικά και μπορεί να δημιουργήσουν κάποιο ατύχημα ή κυκλοφοριακό πρόβλημα διότι υπήρχε μεγάλη κυκλοφορία εκείνη την στιγμή ενώ σε λίγο θα έφευγαν. 
Η απάντησή της <<ας μην το παίρνατε.....>>. Άφησαν λοιπόν την δουλεία τους και προσπάθησαν να βρουν κάποια άλλη θέση για να το μετακινήσουν. Όταν κάποιος πήγε να το μετακινήσει δεν τον άφησε να μπει μέσα στο όχημα γιατί ζήτησε ταυτότητα για να του επιτρέψει να το μετακινήσει. Αποτέλεσμα κόλλησε μία κλήση στο τζάμι του αμαξιού. 
Πριν μερικές μέρες διάβασα μία συνέντευξη του Δημάρχου ότι θα αλλάξει την όψη της πόλης μας με την καινούρια τουριστική σεζόν. Μήπως πρέπει να αναρωτηθεί αν είναι εφικτό αυτό, αφού ακόμη και η Τροχαία......
Ένας Δημότης που έτυχε να δει και να ακούσει??????

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *