ροή ειδήσεων

ΣΤΕΛΛΑ ΕΙΚΟΣΠΕΝΤΑΚΗ: Εξέλιξη – σοκ στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας από τον πατέρα της



Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της άγριας δολοφονίας της 6χρονης από τον ίδιο της τον πατέρα στο σπίτι όπου διέμεναν στην Αγία Βαρβάρα και τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκαλούν φρίκη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 61χρονος πατέρας και δολοφόνος της 6χρονης Στέλλας είχε δασκαλέψει το αδερφάκι του άτυχου παιδιού να πει ψέματα στην Αστυνομία. Συγκεκριμένα, το παρότρυνε να πει στους αστυνομικούς πως έγινε διάρρηξη στο σπίτι, όπου ο πατέρας σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την κόρη του και πως άγνωστοι άρπαξαν τα μικρή Στέλλα.
«Την έπνιξα γιατί αρνιόταν να κάνει μπάνιο»

Την Τρίτη (02/05/2017) αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου στον ανακριτή για να απολογηθεί ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος ζήτησε προθεσμία, προκειμένου να προετοιμάσει τις εξηγήσεις του για τη δολοφονία της 6χρονης κόρης του.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τον συνήγορό του, Βασίλη Φασσέα, ζήτησε από τον ανακριτή να εξεταστεί από νευρολόγο-ψυχίατρο καθώς, όπως ισχυρίζεται, αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα με αυτοκτονικές τάσεις και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Αυτός ο ισχυρισμός του συνταξιούχου αστυνομικού πιθανότατα θα διαμορφώσει και την υπερασπιστική τακτική του, καθώς αναμένεται να επικαλεστεί μειωμένο καταλογισμό. Ο κατηγορούμενος φαίνεται να αποδίδει το θάνατο του παιδιού του σε ατύχημα, υποστηρίζοντας πως την έσφιξε περισσότερο από όσο θα έπρεπε στην αγκαλιά του, όταν το παιδί αρνιόταν να κάνει μπάνιο.

Η υπόθεση αναμένεται να εξιχνιαστεί με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, η οποία αναμένεται να εισαχθεί στη δικογραφία πριν την απολογία του κατηγορούμενου.

ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/4/17 23:39

    Πισω απο τα καγκελα δεν θα υπαρχουν ουτε συνηγοροι ,ουτε δικαστες ουτε ψυχιατροι.Θα υπαρχει μονο η δικαιοσυνη.Η πραγματικη τυφλη δικαιοσυνη.Και εκει θα πληρωσει το χρεος του απεναντι στο αθωο κοριτσακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *