ροή ειδήσεων

Αποχαιρέτησαν τον Κίμωνα Πετρόπουλο


Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν χθες το απόγευμα στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών τον Κίμωνα Πετρόπουλο, τον 38χρονο πολιτικό μηχανικό που έφυγε εντελώς ξαφνικά από τη ζωή τη Δευτέρα που μας πέρασε, μετά από ξαφνική καρδιακή ανακοπή.
Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέσθηκε νωρίς το απόγευμα στον Μητροπολιτικό Ναό και η ταφή έγινε αργότερα στο Α' Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.
Ο εκλιπών ήταν πατέρας ενός 4χρονου παιδιού, ενώ τραγική μορφή ήταν η σύζυγός του Ευτυχία και οι γονείς του Κωσταντίνος και Ελένη Πετροπούλου.
Τον αγαπημένο τους αδελφό αποχαιρέτησαν ο Αλέξανδρος Πετρόπουλος και η σύζυγός του Ελευθερία, ο Φαίδων Πετρόπουλος και η συζυγός του Ευαγγελία και η Διονυσία, συζ. Δημητρίου Μαρλαφέκα.
Τη νεκρώσιμο ακολουθία τέλεσε ο μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος ενώ συμπαραστάθηκε ο προϊστάμενος του ναού αρχιμανδρίτης π. Αμβρόσιος Γκουρβέλος. Παράλληλα παρέστη πλήθος φίλων της οικογένειας και συναδέλφων του εκλιπόντος μηχανικών. Τον Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Αχαΐας εκπροσώπησε ο πρόεδρος Αρης Γκατζόγιας και η αντιπρόεδρος Ελενα Κοκκίνου.
Μετά από έκκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων κατατέθηκαν χρήματα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και την «Κιβωτό της Αγάπης»


Ο Κίμωνας Πετρόπουλος εργαζόταν επί τριετία στη Ρόδο για μεγάλη εργοληπτική εταιρεία όπου και συνέβη το μοιραίο.

http://pelop.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *