ροή ειδήσεων

Η αποκάλυψη του Βαλάντη που άφησε εμβρόντητη την ωραία Ελένη



«Ημουν ερωτευμένος μαζί σου»!

Εμβρόντητη έμεινε η Ελένη Μενεγάκη με την on air αποκάλυψη του Βαλάντη ότι στο παρελθόν ήταν ερωτευμένος μαζί της! Η αναπάντεχη δήλωση του τραγουδιστή ότι το 1999 υπήρξε «τσιμπημένος» με την παρουσιάστρια βρήκε εκείνη εντελώς απροετοίμαστη και, ενώ αρχικά γέλασε με αμηχανία, στη συνέχεια προσπάθησε να αλλάξει θέμα συζήτησης.

Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, η κουβέντα επανήλθε σε εκείνη την εποχή, με αφορμή τον σκύλο που της χάρισε ο Ροδίτης ερμηνευτής. Ο Περικλής, όπως τον φώναζε η Ελένη Μενεγάκη, ήταν ένα απίθανο λευκό μαλτεζάκι που τη συνόδευε παντού: Από το στούντιο και τις εξόδους της έως τα πιο μακρινά ταξίδια της. «Με τον Περικλή μείναμε 14 χρόνια μαζί. Οταν τον πρωτοπήρα στα χέρια μου, έπαθα πλάκα, γιατί εγώ τότε ζούσα μόνη μου. Μάλιστα, τηλεφώνησα για να τον πάρουν πίσω. Δεν μπορούσα να τον κρατήσω.

Ομως, περνώντας οι ημέρες τον αγάπησα και δεν τον έδωσα τελικά. Πήρα πολλή αγάπη από αυτό το σκυλί και του έδωσα κιόλας. Σε ευχαριστώ για το δώρο σου» είπε με χαμόγελο στον Βαλάντη.

Ο συμπαθέστατος τετράποδος φίλος συντρόφευε την Ελένη και στα χρόνια του έγγαμου βίου της με τον Γιάννη Λάτσιο. Μάλιστα, το πρώην ζευγάρι, για να μην είναι μόνος του ο Περικλής, υιοθέτησε και ένα θηλυκό μαλτέζ, τη Ζιζέλ. Το πρώτο κουταβάκι που απέκτησαν ο Περικλής και η Ζιζέλ χαρίστηκε στη δημοσιογράφο Φιλιώ Γιαννακοπούλου, σημερινή αρχισυντάκτρια της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού.

espressonews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *