ροή ειδήσεων

Λυκογιάννης: «Σαν να έχουμε αδειάσει από βενζίνη»



Από το ξεκίνημά του κρίθηκε το εντός έδρας παιχνίδι του Κολοσσού Ρόδου με το Λαύριο, σύμφωνα με τον Άρη Λυκογιάννη.

Οι νησιώτες έχασαν στο Βενετόκλειο από τους «κυανοκίτρινους», στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Basket League, με τον προπονητή τους να στέκεται στη συνέντευξη Τύπου στα αίτια της ήττας τους: «Να δώσουμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Το Λαύριο έκανε σοβαρή εμφάνιση, κυριάρχησαν και νίκησαν δίκαια. Επίσης, συγχαρητήρια και στους τρεις διαιτητές. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με πολλές επαφές, νεύρα και τεχνικές ποινές, αλλά εκείνοι θεωρώ ότι κράτησαν το ματς. Επειδή αρκετές φορές συνηθίζουμε να διαμαρτυρόμαστε ύστερα από ήττες, θέλουμε να πούμε ότι σήμερα (01/04) η διαιτησία ήταν πολύ καλή. Το παιχνίδι κρίθηκε στο ξεκίνημά του. Είχαμε πει ότι το βασικό μας μέλημα ήταν η άμυνα και τα ριμπάουντ. Αυτό δεν το καταφέραμε, με αποτέλεσμα να μη βρούμε φάσεις στο ανοικτό γήπεδο. Η διαφορά στα ριμπάουντ δείχνει τη διαφοράς θέλησης και προσπάθειας. Έτσι, πήγαμε στο πέντε εναντίον πέντε κι έπρεπε να διαβάσουμε τις αλλαγές. Αλλά, πρέπει να είσαι εύστοχος και από την περιφέρεια, που δεν ήμασταν».

Όσον αφορά στις πολλές χαμένες βολές, από την πλευρά των παικτών του, συμπλήρωσε: «Έχουμε σοβαρό ψυχολογικό τις βολές τον τελευταίο μήνα. Δεν μπορώ να ερμηνεύσω το κακό ποσοστό που έχουμε, από το παιχνίδι με τη Λευκάδα και μετά. Δεν ήμασταν μια ομάδα που σούταρε άσχημα στις βολές, αυτό έχει δημιουργηθεί τώρα. Δυστυχώς, δεν έχουμε καλή παρουσία τον τελευταίο μήνα. Έχουμε ένα ντεφορμάρισμα, εκτός από τα 28 λεπτά με τον Άρη. Δείχνουμε σαν να έχουμε αδειάσει από βενζίνη. Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις για να έχουμε υψηλό κίνητρο. Τώρα, έχουμε δύο παιχνίδια και πρέπει να συγκεντρωθούμε για να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε και να δούμε πού θα τερματίσουμε».

Σε ερώτηση για το εάν δεν υπάρχει τόσο μεγάλο κίνητρο, για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης, απάντησε: «Υπάρχει δίψα και κίνητρο. Από την άλλη, όμως, μπορεί κάποιοι άλλοι να μην μπορούν να διαχειριστούν την πίεση. Είμαστε ομάδα που παίζει με οκτώ παίκτες. Από προπονητικής άποψης, δυνάμεων και μπάσκετ υπάρχει η άποψη ότι κάποιοι παίκτες έχουν σβήσει. Μπορεί να μην έχουν τις ίδιες δυνάμεις, για να παίξουν στον ίδιο βαθμό ενεργειακά μέχρι το τέλος. Όμως, δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον για έλλειψη κινήτρου ή αδιαφορίας. Δεν βλέπουμε κάτι τέτοιο στην προπόνηση. Έχουμε πιέσει τα παιδιά και κάποιοι δεν έχουν την εμπειρία για αυτό. Έχουμε πάει στις δώδεκα νίκες, που είναι αρκετές. Από την αρχή της σεζόν είχαμε σταδιακά στόχους. Αυτό που μας στενοχωρεί είναι ότι αδικούμε τον εαυτό μας, με τις ήττες που έχουμε κάνει. Σήμερα (01/04) ήταν σε κακό βράδυ οι δύο μας σέντερ και δεν έχουμε τρίτο. Αλλά και η περιφέρεια δεν πήγε καλά. Το μυαλό μας χάλασε. Στην Πάτρα ήταν αλλιώς. Ο αντίπαλος έβαλε πολλά δύσκολα σουτ. Εμείς όταν πλησιάσαμε είχαμε τρία σφυρίγματα… Γενικά, ήταν ένα άλλο παιχνίδι».

Εκ μέρους των παικτών το λόγο πήρε ο Τρέβορ Ρέλεφορντ, τονίζοντας: «Να δώσουμε συγχαρητήρια στο Λαύριο. Έπαιξαν πολύ καλά. Έβαλαν μεγάλα σουτ κι έδειξαν ότι το ήθελαν πιο πολύ από εμάς. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας. Σίγουρα, το θέλαμε το παιχνίδι. Τώρα, πάμε στα δύο επόμενα που θέλουμε να πάρουμε κι αυτό είναι το κίνητρό μας».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *