ροή ειδήσεων

Γιώργος Χατζημάρκος : «Η εικόνα του εγκαταλειμμένου Εθνικού Θεάτρου Ρόδου, μας πληγώνει και μας προσβάλει όλους»


Αποφασισμένος μα δημοπρατηθεί άμεσα το έργο

Παρέμβαση στην υπόθεση του Εθνικού μας θεάτρου, έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος εξέφρασε την αποφασιστικότητα του για να δημοπρατηθεί άμεσα το έργο, επιρρίπτοντας ευθύνες στις προηγούμενες διοικήσεις για την ντροπιαστική διαδρομή αυτής της υπόθεσης , όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ο κ Χατζημάρκος επισημαίνει τα ακόλουθα: « Η εικόνα του εγκαταλειμμένου Εθνικού Θεάτρου Ρόδου, μας πληγώνει και μας προσβάλει όλους.
Το παρελθόν και πως έφτασε στη σημερινή του κατάντια, ας το βρούν οι ιστορικοί του μέλλοντος που πιθανότατα θα έχουν και την ευθυκρισία να περιγράψουν τίμια και αντικειμενικά την ντροπιαστική διαδρομή του θέματος.
Εμείς, ενδιαφερόμαστε για το πως θα ξεφύγουμε απο το σημερινό τέλμα και για τον λόγο αυτό συμφωνήσαμε με τον Δήμο Ρόδου να χρηματοδοτήσουμε την αποκατάσταση των όψεων του μαζί με τα κουφώματα του κτιρίου ώστε να δρομολογηθεί επιτέλους η συνολική αποκατάσταση του.
Με την παράδοση στις υπηρεσίες μας, των μελετών της αποκατάστασης του συνόλου των εξωτερικών όψεων του κτιρίου και του συνόλου των κουφωμάτων του, το έργο θα δημοπρατηθεί άμεσα.
Την έκπληξη που αντιμετωπίσαμε, μία ακόμη σε αυτή την ατελείωτη σειρά αρνητικών εκπλήξεων, να έχει δημοπρατηθεί στο παρελθόν και σε αυτή την εργολαβία που άφησε κληρονομιά στο κέντρο της πόλης σκουριασμένες σκαλωσιές, ένα μονο μέρος (!) των όψεων του κτιρίου, δεν την σχολιάζουμε, την αφήνουμε και αυτή στους ιστορικούς του μέλλοντος.
Ενα ακόμα ζήτημα, απο αυτά που δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων μας, στο οποίο στεκόμαστε με ευθύνη στην πορεία του τόπου μας.»

ΓΧ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/4/17 23:34

    ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ ΤΟΥ ΚΏΛΟΥ ΑΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΓΑΛΤΑ ΣΤΗ ΦΌΡΑ ΠΟΣΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΠΌΣΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΞΟΔΕΎΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΟΥΝ ΈΝΑ ΚΌΣΜΗΜΑ ΟΙ ΑΔΙΑΦΌΡΕΤΟΙ.... ΑΛΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΓΡΆΨΕΙ ΚΑΙ ΕΣΈΝΑ Η ΙΣΤΟΡΊΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πουλατο στους γερμανους ουτως η αλλως εισαι υπερ των ιδιοτικοποιησεων και θα σε γραψει η ιστορια οτι εσωσες το θεατρο , το θεατρο που ολες οι δημοτικες και περιφερειακες αρχες(!!!) αφησαν στην τυχη του .πουλα πουλα θα μεινεις στην ιστορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/4/17 09:25

    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΕΝΑ Σ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ Κ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *