ροή ειδήσεων

Ρόδος: Άρπαξε δυο χρηματοκιβώτια από ξενοδοχείο



Ο δράστης είχε παραβιάσει μια πόρτα του καταλύματος που ήταν κλειστό λόγω της χειμερινής περιόδου και είχε «σηκώσει» ανενόχλητος από τη ρεσεψιόν και τα δυο safe box

Είχε μελετήσει καλά πού έπρεπε να «χτυπήσει» ο 47χρονος δράστης της εισβολής σε ένα τουριστικό κατάλυμα στη Ρόδο, που είχε γίνει στις 2 Φεβρουαρίου. Όλα έδειχναν ότι ήξερε καλά ότι στον χώρο της υποδοχής υπήρχαν όχι ένα, αλλά δύο χρηματοκιβώτια και κατάφερε να τα αρπάξει.

Ο δράστης είχε παραβιάσει μια πόρτα του καταλύματος που ήταν κλειστό λόγω της χειμερινής περιόδου και είχε «σηκώσει» ανενόχλητος από τη ρεσεψιόν και τα δυο safe box, τα οποία περιείχαν σημαντικό χρηματικό ποσό. Τα φόρτωσε σε ένα όχημα που είχε φέρει μαζί του και εξαφανίστηκε χωρίς να τον πάρει είδηση κάποιος.

Οι υπεύθυνοι του τουριστικού καταλύματος αντιλήφθηκαν αργότερα ότι τα δυο χρηματοκιβώτια είχαν κάνει φτερά και κατήγγειλαν την κλοπή στην Ασφάλεια. Μετά από σχεδόν τρεις μήνες έρευνας, η υπόθεση εξιχνιάστηκε και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 47χρονου η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Ωστόσο, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

protothema

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *