ροή ειδήσεων

Οι “σεμνές και ταπεινές” διακοπές των celebrities



Έχουν ήδη ξεκινήσει τις Πασχαλινές τους διακοπές οι celebrities και οι περισσότεροι φέτος «σεμνά και ταπεινά» θα τσουγγρίσουν τα αυγά τους αφήνοντας πίσω λάμψη και χλιδή.


Οι καιροί έχουν αλλάξει και αγαπημένα πρόσωπα της σόουμπιζ επιλέγουν λιτές και οικονομικές λύσεις. Φέτος θα σουβλίσουν το αρνί είτε στα χωρία τους, είτε στην Αθήνα. Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που έχουν δεχθεί πρόσκληση από φίλους και έτσι το Πάσχα θα τους έρθει πιο οικονομικά.
H Ελένη Μενεγάκη θα περάσει τις γιορτινές ημέρες μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά της στα αγαπημένα της Αχλα στην Άνδρο. Η παρουσιάστρια μπορεί να έχει ταξιδέψει σε εξωτικά μέρη και αν έχει απολαύσει τις διακοπές της,. Όμως από τότε που γνώρισε τον Ματέο Παντζόπουλο και τα Άχλα, η Άνδρος έγινε το αγαπημένο της νησί. Άλλωστε μας έχει πολλές φορές το πόσο της αρέσει να ασχολείται η ίδια με το μποστάνι αλλά και τα ζώα. Η Ελένη Μενεγάκη τη Μεγάλη Πέμπτη παρέμεινε μέχρι πολύ αργά στο μοναστήρι της Πανάχραντου στην Άνδρο, όπου έγινε η ανάγνωση των Δώδεκα Ευαγγελίων.
Στο Κιλκίς, στην οικογένειά της βρίσκεται από την Μεγάλη Τετάρτη η Φαίη Σκορδά. Θα είναι το πρώτο Πάσχα που θα το περάσει με τα παιδιά της αλλά χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα. Ωστόσο αν και χωρισμένοι έχουν άψογη επικοινωνία και ειδικά σε ότι αφορά τα παιδιά τους, μοιράζουν χωρίς διαφωνίες τον χρόνο που θα περάσουν μαζί τους. Η Φαίη από παιδί λάτρευε να περνά το Πάσχα στο Κιλκίς και αυτό που θέλει είναι να το αγαπήσουν πολύ και τα δυο τη αγόρια και να μάθουν όλες τις παραδόσεις. Η ίδια τρελαίνεται να πλάθει κουλουράκια με τη μητέρα της ενώ φέτος θα έχει βοηθό και τον μεγαλύτερό της γιο τον Γιάννη.

Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα βρίσκεται στην Τήνο μαζί με τον καλό του φίλο Θέμη Γεωργαντά. Ο παρουσιαστής που φέτος είναι full από δουλειά με δυο επιτυχημένες εκπομπές στον ΑΝΤ-1 και μια στο ραδιόφωνο, θα ξεκουραστεί λίγες μέρες στο αγαπημένο του νησί και θα γεμίσει μπαταρίες για να επιστρέψει και πάλι στις επαγγελματικές το υποχρεώσεις.
Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η γλυκιά Μαρία Μπεκατώρου θα περάσει το Πάσχα στην Σύρο μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Εκεί θα συναντήσει και τον φίλο της Βαγγέλη Περρή, ενώ το βράδυ της Ανάστασης μετά το φαγητό θα επισκεφτεί για ποτάκια το Barola, το μαγαζί που διατηρεί εκεί ο φίλος της Βαγγέλης Περρής .
Στην Αράχοβα βρίσκεται ήδη η γοητευτική Εύα Αντωνοπούλου μαζί με τον σύζυγό της Παναγιώτη Αρκουμανέα που διατηρεί σπίτι εκεί! Στην Ήπειρο και στα όμορφα Γιάννενα θα σουβλίσει το αρνί με την οικογένεια του ο Πέτρος Φιλιππίδης!
Στην όμορφη Πάτμο μαζί με την σύζυγό του αλλά και καλούς φίλους θα περάσει το Πάσχα ο Σταμάτης Γονίδης. Ο τραγουδιστής λατρεύει το συγκεκριμένο νησί το οποίο επέλεξε πέρσι για να ολοκληρώσει το βιβλίο του.

Στο Πόρτο Ύδρα βρίσκεται η Έλλη Κοκκίνου μαζί με τον γιο της ενώ το Μεγάλο Σάββατο θα «πεταχτεί» στην Ζάκυνθο καθώς έχει προγραμματισμένη εμφάνιση! Ο Μύρωνας Στρατής επέλεξε φέτος ην Νέα Υόρκη για να περάσει τις διακοπές του Πάσχα μαζί με μεγάλη παρέα.
Στο αγαπημένο της νησί, τη Μύκονο, ταξίδεψε την Μεγάλη Τρίτη η Ελεονόρα Ζουγανέλη η οποία αμέσως «ανέβασε» στο Instagram μαγευτικές εικόνες.
Στον τόπο της, την Καλαμάτα βρίσκεται η όμορφη Μαλού εδώ και λίγες ημέρες και εκεί θα κάνει Ανάσταση μαζί με την οικογένεια της!
Στην Αθήνα θα μείνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που αποφάσισε να μην φύγει και να κάνει Ανάσταση μαζί με τους γονείς του στην πρωτεύουσα. Την Κυριακή του Πάσχα όμως θα επισκεφτεί με την σύντροφό του Ιλένια Ουίλιαμς φιλικό σπίτι όπου και θα σουβλίσουν τα… αρνιά.
Χωριστά θα περάσουν το Πάσχα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Κωνσταντίνα Κλαψινού! Η ηθοποιός βρίσκεται στα Χανιά όπου ζουν οι γονείς της ενώ ο δημοσιογράφος θα παραμείνει στην Αθήνα.
Τέλος, τις όμορφες Σπέτσες επέλεξε ο Νίκος Κριθαριώτης και η σύντροφος του Ναστάζια Δαρίβα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *