ροή ειδήσεων

Λυκογιάννης: «Χτίσαμε δυνατό DNA»Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: «Η αλήθεια είναι το τελευταίο διάστημα οι λεπτομέρειες δεν είναι με το μέρος μας. Ο τρόπος που χάθηκε το πλεονέκτημα έδρας, ο τρόπος που χάσαμε το διπλό στο Ρέθυμνο, ο τραυματισμός του Ρέλεφορντ. Είναι αρκετοί οι παράγοντες εναντίον μας. Αλλά, το DNA που έχουμε χτίσει κατά τη διάρκεια της σεζόν είναι πολύ δυνατό. Οτιδήποτε και να λέει κάποιος δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από τον Θεό τον ίδιο.

Ήταν μία πολύ σημαντική και δύσκολη ψυχολογικά νίκη. Όταν παίζεις με μία ομάδα που είναι εύστοχη από το τρίποντο δεν γυρνάει εύκολα το ματς. Είχαμε θέληση, αλλά και σωστές επιλογές. Βρήκαμε ρυθμό στις βολές, που εδώ και ενάμιση μήνα έχουμε ψυχολογικό πρόβλημα. Δείξαμε ότι θέλαμε τη νίκη και την πήραμε. Πάμε στο τρίτο ματς για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας να νικήσουμε».

Για τον Ρέλεφορντ: «Αυτή τη στιγμή είναι 50-50 να παίξει στο τρίτο παιχνίδι. Ο Τρέβορ είναι καλύτερα, αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί. Αυτή την απόφαση, όμως, θα την πάρει ο ίδιος. Αν αισθανθεί ότι είναι έτοιμος να παίξει, θα τον χρησιμοποιήσω. Πιστεύω ότι θα τον έχουμε μαζί μας».

Για το αν περίμενε καλύτερους διαιτητές στη σειρά: «Δεν μπορώ να διαχωρίσω τους διαιτητές σε καλούς και κακούς. Όμως, ο τρόπος που διεξάγεται αυτή η σειρά και αντιμετωπίζεται γενικότερα… Έχουν γίνει δύο πολύ όμορφα παιχνίδια και δεν υπήρχε τηλεοπτικά κάλυψη… Δύο ματσάρες.

Το σκεπτικό είναι ότι όλοι οι διαιτητές είναι καλοί και ικανοί. Εμείς μπορεί να γκρινιάζουμε μέσα στην πίεση του παιχνιδιού. Έγιναν λάθη σήμερα, αλλά εκατέρωθεν. Δεν νομίζω ότι έπαιξε ρόλο η διαιτησία για τη μία ή την άλλη μεριά. Είναι το πώς αντιμετωπίζεται αυτή η σειρά από όλους… Από ‘κει και πέρα, εμείς έχουμε τα δικά μας κίνητρα. Εμείς θέλουμε να πάμε να παίξουμε».

Για τον κόσμο στο Βενετόκλειο: «Έχω αποδεχθεί πλήρως την κατάσταση στη Ρόδο. Είμαι τρία χρόνια εδώ και είμαι γνώστης. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή μου εκείνους που είναι σταθερά εδώ και μας στηρίζουν. Θεωρώ ότι από την πλευρά μου και των παικτών μου, η ομάδα έχει κάνει ό,τι είναι δυνατό, ώστε κάθε Σάββατο να είναι γεμάτο το Βενετόκλειο.

Το γεγονός ότι ένα γήπεδο 1000 θέσεων δεν γεμίζει, με την ομάδα τρία χρόνια να έχει καταφέρει αυτά που έχει καταφέρει και με το μπάτζετ που έχει, αυτό πρέπει να προβληματίσει τον κόσμο».

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Λιάπης τόνισε: «Είχαμε ένα απαιτητικό παιχνίδι με μία καλή ομάδα. Το χρωστούσαμε στους εαυτούς μας μία καλή εμφάνιση, αλλά και να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε την ατυχία να χτυπήσει ο Τρέβορ (σ.σ. Ρέλεφορντ) στο πρώτο ματς, αλλά έπρεπε να δουλέψουμε και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Νομίζω ότι τα καταφέραμε και συνεχίζουμε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την επόμενη Τετάρτη και πάμε να κερδίσουμε».

Σχόλια

Δείτε επίσης

εικόνα της ημέρας

εικόνα της ημέρας
loading...
Εγγραφείτε τώρα!